Válogasson online képzéseinkből!


A webinar képzés egy hatékony online képzési forma, melynek során Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve bővítheti tudását. Válogasson webinarjainkból és regisztráljon akár már ma!

Hogyan zajlik a webinar?

Miközben a GoToMeeting internetes felületen (a számítógépre semmit nem szükséges telepíteni) az adott képzéshez tartozó prezentáció diáit láthatják, kollégánk élőben mondja el a dián látható témához tartozó ismereteket. Ezt követően a felület chat ablakában van lehetősége a résztvevőknek kérdéseket feltenni, melyekre kollégánk készséggel válaszol. A képzés során bemutatott prezentáció kivonatát utólag is elérhetővé tesszük a résztvevőknek.

Alábbiakban bemutatjuk azokat az elérhető szakmai képzéseinket, melyeket egy interaktív platform – a GoToMeeting - segítségével teszünk elérhetővé Partnereinknek. 

Kattintson a webinar címére és máris látni fogja az aktuálisan elérhető képzések dátumát.

A leghasznosabb alapismereteket adjuk át, melyek megkönnyítik GS1 Kapcsolattartóink számára a GS1 megoldások és szolgáltatásaink gyakorlati alkalmazásba vételét.

Tantermi oktatásunk mellett, online formában, rövidített, lényegretörő előadásban mutatjuk be a vonalkódos azonosítás és a számképzés alapjaival kapcsolatos legfontosabb ismereteket.

A logisztikai folyamatok elengedhetetlen eleme, egyben a leggyakoribb GS1 vonalkód jelkép is a GS1-128 – ennek felépítését és készítését, valamint a logisztikai címkében rejlő lehetőségeket ismerheti meg képzésünkön.

A hatékony nyomon követés fogyasztói bizalmat épít és számos más előnnyel is jár. Ha már jogszabályban előírt kötelezettség, hozza ki belőle a legtöbb lehetőséget a GS1 szabványok alkalmazásával!

Új szolgáltatásunk a Szabványmenedzser internetes platform segíthet új és gyakorlott Partnereinknek is abban, hogy a jövőben még egyszerűbben és kevesebb munkával tudják termékeiket azonosítani és a vonalkódokat elkészíteni. Ez a webinar az első lépésekben segít.

UDI webinarunk az új európai uniós jogszabályoknak történő megfeleléshez, az egészségügyben bevezetendő azonosítási- és jelölési szabályokhoz nyújt gyakorlati segítséget.

A webinaron való részvétel nagyon egyszerű, csupán az alábbiak szükségesek hozzá:

  • internet kapcsolat és asztali gép, vagy notebook (táblagép)
  • egy tőlünk kapott e-mailben található link megnyitása (telepíteni semmit nem szükséges)
  • ajánlott még a headset (fülhallgató) használata

Jelentkezzen már most!

A weboldalunkon könnyen elvégezhető regisztrációt követően egy linket küldünk, melyen a webinar megkezdése előtt név és e-mail cím megadásával lehet csatlakozni az online felülethez, ahol majd az élő prezentáció zajlik. A felhasználást segítő útmutatónk -melyet szintén emailben küldünk el - lépésről-lépésre mutatja be a tennivalókat a képzés előtt. 

Képzéseinkről bővebben a https://gs1hu.org/szolgaltatasaink/tudasmegosztas/kepzesek oldalra kattintva tájékozódhat.