Tudásmegosztás

Képzések

Bővítse tudását a szabványalkalmazásról és ismerje meg a legújabb megoldásokat oktatásainkon vagy személyes konzultációkon!

A GS1 Magyarország számára fontos, hogy Partnerei megfelelő tudásanyaghoz jussanak a GS1 szabványok alkalmazásáról és lehetőségeiről, valamint ismereteiket folyamatosan aktualizálhassák, megismerve új technológiákat, eljárásokat. Partnereink tudásbővítését többféle eszközzel és különféle csatornákon keresztül biztosítjuk.

ÚJDONSÁG! Videó alapú képzéseink július elejétől elérhetőek és folyamatosan bővítésre kerülnek.
A webinárium, más néven webkonferencia egy világszerte elterjedt hasznos online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolattal, online tartsunk tájékoztató prezentációt, melyet Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve tekinthet meg.

A GS1 Rendszer általános ismeretek című webinar célja, hogy GS1 Kapcsolattartóink betekintést nyerjenek és könnyebben eligazodjanak a GS1 világában.

Alapoktatásunknak szintén kidolgoztuk az online verzióját, így jövő évtől saját irodájából kényelmesen meghallgathatja Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek előadásunkat, hogy bővítse saját és kollégái GS1-es tudását.

A webinar-on történő részvételhez csupán az alábbiak szükségesek:

  • internet kapcsolat és asztali gép, vagy notebook (táblagép)
  • egy tőlünk kapott e-mailben található link megnyitása (telepíteni semmit nem szükséges)
  • ajánlott még a headset (fülhallgató) használata
A GS1 Magyarország rendszeresen szervez egy-egy témakört lefedő oktatásokat, akár kezdők, vagy gyakorlottabb Partnereink számára a GS1 Magyarország székhelyén található oktatótermében (1139 Budapest, Fáy utca 1/b.). Szakértő oktatóinktól és átfogó szakmai anyagainkból az elméleti és a gyakorlati tudást is megszerezheti. Az oktatáson való részvételről minden résztvevő Oklevelet kap.

Kérésére kihelyezett képzést tartunk vállalatánál előre egyeztetett terjedelemben és témában, illetve részt vehet előre meghirdetett tantermi oktatásainkon is.