Webinarok

A GS1-128 és az SSCC szerepe a logisztikában webinar

A webinárium, más néven webkonferencia egy világszerte elterjedt hasznos online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolattal, online tartsunk tájékoztató prezentációt, melyet Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve tekinthet meg. 

A GS1-128 és az SSCC szerepe a logisztikában című online webinarunk során megismerheti az egyik leggyakoribb GS1 vonalkód jelkép felépítését, képzését, valamint a logisztikai címkében rejlő előnyöket.

Az élő, interaktív webinar kizárólag érvényes GS1 jogviszonnyal rendelkező Partnereink részére fenntartott szakmai előadás, melynek díját a GS1 rendszer licenc tartalmazza.

Felhívjuk Partnereink szíves figyelmét arra, hogy webinarokra regisztrációt az adott dátumot megelőző napon 16:00 óráig van módunk elfogadni, tekintettel a jelentkezésekkel kapcsolatos háttérfeladatokra.
Köszönjük megértésüket.

Regisztráció *
2023. április 7. (péntek) 10:00-11:30
Név: *
Beosztás:
Email cím: *
Telefonszám:
Cégnév: *
Adószám:
Tisztelt Partnerünk! Fontos számunkra, hogy Ön a lehető legjobb képzést kapja. Ehhez kérjük, írja meg nekünk előzetesen, hogy mivel foglalkozik az Ön vállalkozása és milyen célból vesz részt a képzésen, milyen területen lesz szüksége a GS1 megoldásokra.
Rövid leírás a vállalkozásról *
Rendben További információk