Új, UDI webinart indít a GS1 Magyarország

UDI webinarunk az új európai uniós jogszabályoknak történő megfeleléshez, az egészségügyben bevezetendő azonosítási- és jelölési szabályokhoz nyújt gyakorlati segítséget.

Ismerje meg az UDI alapfogalmait, ennek a speciális azonosítónak a képzési szabályait, valamint a kapcsolódó GS1 szabványelemek alkalmazási lehetőségeit, annak gyakorlati alkalmazását online képzésünk keretében!

A következő UDI webinar időpontja: 2019. február 6. 13:00

Regisztráljon már most!

Webinar képzések

Társaságunk a tavalyi évben új képzési stratégia kidolgozását kezdte meg a gyakorlatban, melynek első eredménye, hogy számos szakmai tananyag készült el az online tudásátadáshoz, melyeket egy interaktív platform – a GoToMeeting - segítségével teszünk elérhetővé Partnereinknek.

A webinar képzés egyszerű és hatékony online képzési forma, melynek során Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve bővítheti ismereteit.

A webinaron való részvétel nagyon egyszerű, csupán az alábbiak szükségesek hozzá:

• internet kapcsolat és asztali gép, vagy notebook (táblagép)

• egy tőlünk kapott e-mailben található link megnyitása (telepíteni semmit nem szükséges)

• ajánlott még a headset (fülhallgató) használata

Hogyan zajlik a webinar?

A regisztrációt követően egy linket küldünk, melyen a webinar megkezdése előtt név és e-mail cím megadásával lehet csatlakozni az online felülethez, ahol majd az élő prezentáció zajlik. A felhasználást segítő útmutatónk lépésről-lépésre mutatja be a csatlakozás folyamatát, így ebben is maximális segítséget nyújtunk Partnereinknek. Miközben a GoToMeeting webinar rendszerben az adott képzéshez tartozó prezentáció diáit láthatják, kollégánk élőben mondja el a dián látható témához tartozó ismereteket. Ezt követően a felület chat ablakában van lehetősége a résztvevőknek kérdéseket feltenni, melyekre kollégánk készséggel válaszol. A képzés során bemutatott prezentáció kivonatát igény szerint utólag is elérhetővé tesszük a résztvevőknek.

Új, UDI webinarunkra itt tud regisztrálni egy online jelentkezési űrlap kitöltésével.

Az elérhető képzési formákról és konkrét témákról bármikor tájékozódhat weboldalunk alábbi oldalán:

https://gs1hu.org/szolgaltatasaink/tudasmegosztas/kepzesek