Meghívó az UDI munkacsoport ülésére

A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. tisztelettel meghívja Önt a Magyar Egészségügyi Felhasználói Csoport „UDI” munkacsoportjának soron következő nyílt ülésére.  


Találkozó témája: UDI a minőségbiztosítási rendszerben

Vendég: Dr. Solymár Eszter (OGYÉI)

A találkozó pontos időpontja: 2020. július 22. (szerda), 10:00-12:00

A találkozó helye: GotoMeeting webinar

A tervezett program letölthető ITT 

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze vissza legkésőbb 2020. július 21-ig az alábbi oldalon elérhető regisztrációs oldal kitöltésével: 
 https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio

Ha nem tud részt venni az eseményen, de szívesen véleményezné a dokumentumot, úgy kérjük küldje el észrevételeit a hanko@gs1hu.org email címre legkésőbb 2020. július 20-ig.


Az OGYÉI és a GS1 az UDI munkacsoport ülésen lehetőséget biztosít az MDCG UDI munkacsoportja által előkészített Draft Guidance on implementation of UDI in an organisation’s quality management system dokumentum véleményezésére.

Töltse le Ön is a dokumentumot, egészítse ki megjegyzéseivel, és küldje vissza a hanko@gs1hu.org email címre legkésőbb 2020. július 20-ig, hogy a munkacsoport ülésen közösen megvitathassuk.

A dokumentum elérhetősége: ITT

A munkacsoport ülésen összegyűjtött észrevételeket az OGYÉI képviselői az EU MDCG UDI munkacsoportjába továbbítják.


A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linket található részletes információ: 
http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport (MEFCS) olyan önkéntes munkacsoport, amelynek tagjai az egészségügyi ágazat meghatározó gazdálkodó szervezetei (gyártók, nagykereskedők), betegellátást végző intézmények képviselői, szakmai egyesületek, szövetségek, érdekképviseleti szervek és egyéni tagként szakértők.

Célja, hogy koordinálja a GS1 szabvány alapú megoldások helyes ágazati bevezetését és alkalmazását a helyi igények kiszolgálására, a nemzeti érdekek mentén, a jogszabályi előírások figyelembevételével.

Célkitűzései között a hangsúly az automatikus termékazonosításon alapuló, betegbiztonságot javító, illetve a transzparens folyamatok által hatékonyabb és fenntarthatóbb működést lehetővé tevő megoldások bevezetésén van.

A Csoport nyitott, szakmai rendezvényén továbbra is teret kíván biztosítani a hazai egészségügyi ágazat érintett szakembereinek a GS1 szabványok által érintett területeken már megvalósult nemzetközi és hazai?jó példák, illetve a folyó fejlesztések, valamint a jogszabályi előírások okán megvalósítandó feladatok közös?megismerésére és?a résztvevők kölcsönös fejlődésére.

Bízunk benne, az esemény Önnek és vállalata, intézménye számára is releváns és hasznos lesz.

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linken található részletes információ: http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport


Kérdése esetén keresse szakértőnket!

Horváth-Hankó Christine (hanko@gs1hu.org)