Bemutatkozik az IDDA szolgáltatás az MLBKT Kongresszusán

Az üzleti kommunikáció újgenerációs, univerzális eszköze 

Szeretné tovább növelni értékesítési hatékonyságát és még jobban kiszolgálni a vevői igényeket? Vállalkozása az élelmiszeriparban működik, vagy közvetlen kapcsolatban áll ezzel az iparággal? Érintett lehet közbeszerzési teljesítésekben? Ismerkedjen meg az IDDA szolgáltatás lehetőségeivel, az MLBKT különleges, online Kongresszusán.


28. MLBKT KONGRESSZUS

...…ahol elszabadulnak a szakmai energiák és az építő gondolatok!

Az MLBKT éves kongresszusa az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó vállalati szakemberek legnagyobb hazai találkozója. A kongresszust 28 éve minden évben megrendezték és az idén sem lesz ez másképpen! A Kongresszus az online térben várja 2020. november 11-13. között a logisztika-, a szállítmányozás- és az ellátási lánc szakembereit és a jövő technológiái iránt érdeklődőket, több mint 60 neves előadóval és 30 virtuális kiállítóval.

A GS1 Magyarország szakértői több fontos témában is tartanak előadás a kongresszus 3 napján és szeretettel várjuk az érdeklődőket virtuális, IDDA szolgáltatásunkat bemutató standunkon is!

Üzleti adatcsere az ellátási láncban szabványosan és hatékonyan, blockchain alapokon

Előadás az MLBKT Kongresszuson: Intelligens logisztikai megoldások szekció

2020. november 12. 9:00-9:20

Előadók: Kétszeri Dávid üzletkapcsolati igazgató, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt., Köves Gergely nemzetközi projekt menedzser, ERBA 96 Kft. TE-FOOD GmbH

Az IDDA az üzleti kommunikáció újgenerációs, univerzális eszköze

Az Európai Unió támogatásával készült IDDA (Integrated Delivery by Digital Assistance), egy elektronikus üzleti üzenetek biztonságos és gyors létrehozására és továbbítására szolgáló újgenerációs kísérleti eszköz, amely támogatja az ellátási lánc szereplői (gyártók, kereskedők, disztribútorok, stb.) közötti üzleti folyamatokhoz kapcsolódó szabványos, hiteles és pontos adatcserét, mindezt a blockchain technológiával megtámogatva. A szolgáltatás segítségével az élelmiszeripari vállalkozások tovább növelhetik üzleti partnereikkel történő adatkommunikáció hatékonyságát és biztonságát. Bővebb információ az IDDA megoldásról: www.gs1hu.org/idda

Regisztráljon most az MLBKT Online Kongresszusára: https://kongresszus.logisztika.hu/regisztracio/

Hol találkozhat bővebben az IDDA szolgáltatásunkkal?

Digitális kihívások, digitális válaszok – online konferencia

A GS1 Magyarország által szervezett online konferencián teljes körképet kaphat azokról a megoldásokról, melyeknek bevezetése már holnaptól elengedhetetlen lesz a vállalkozások versenyképességének megőrzése érdekében. Hatékony és biztonságos ellátási láncokra van szükség a digitális világban is – ehhez ad támpontot rendezvényünk. Vegyen részt 2020. november 25-én online konferenciánkon és tervezze meg cége digitalizációját minél előbb!

Bővebb információ és regisztráció a konferenciára