Digitális kihívások, digitális válaszok – online konferencia

PROFITÁLJON AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA IS A DIGITÁLIS MEGOLDÁSOKBÓL! 

A GS1 Magyarország által szervezett online konferencián teljes körképet kaphat azokról a megoldásokról, melyeknek bevezetése már holnaptól elengedhetetlen lesz a vállalkozások versenyképességének megőrzése érdekében. Hatékony és biztonságos ellátási láncokra van szükség a digitális világban is – ehhez ad támpontot rendezvényünk. Vegyen részt 2020. november 25-én online konferenciánkon és tervezze meg cége digitalizációját minél előbb!


Digitális kihívások, digitális válaszok 

Hatékony és biztonságos ellátási láncok a digitális világban

Miért fontos ma a digitalizáció?

Ha nem lenne éppen világméretű COVID-19 pandémia, az online világ és a digitalizáció akkor is kimutathatóan egyre nagyobb szeletet követelne magának az üzleti életben. A globális járvány ezt a folyamatot még inkább felgyorsította. A lakosságnak egyre nagyobb hányada áll át az online vásárlásra és már nem csak a fogyasztási cikkek, de a napi szintű frissélelmiszer beszerzése is egyre nagyobb hányadban történik online, nem is szólva az egyéb termékkategóriákról. Ezzel párhuzamosan az ellátási lánc valamennyi szereplőjének gyorsabbá és hatékonyabbá kell tennie logisztikai és üzleti folyamatait annak érdekében, hogy rugalmasan és gyorsan változó vevői igényekre megfelelő választ tudjanak adni.

A DIGITALIZÁCIÓ EGYENLŐ A TÚLÉLÉSSEL?

Kijelenthetjük vajon, hogy azon piaci szereplőknek, amelyeknek nincsen online platformja, digitális megoldásokkal automatizált, egyszerűsített és hatékonnyá tett üzleti folyamatai, vagyis mindazoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek nincsen digitális stratégiája ma, azoknak a napjai meg vannak számlálva?

Online konferenciánkon november 25-én olyan előadásokat hallgathat meg, melyek támpontokat és ötleteket adhatnak vállalkozása digitalizációjához akár több területen is.

Szó esik a piacon már elérhető és legelterjedtebb megoldásokról, az elektronikus értékesítés fogyasztói elvárásairól, az elektronikus piacterek kínálta lehetőségekről és ott történő értékesítés sikerkritériumairól, de szó lesz a digitalizált nyomon követésről, a blockchainről és az elektronikus üzleti kommunikációról is. Bemutatkozik az egyik legújabb digitális megoldás is, az IDDA, mely az újgenerációs üzleti kommunikáció legmodernebb eszköze. (Bővebben az IDDA megoldásról itt olvashat: www.gs1hu.org/idda)

Vegyen részt „A Digitális kihívások, digitális válaszok” online konferencián és tudjon meg többet vállalkozása versenyképességének megőrzése érdekében!

A konferencia időpontja: 2020. november 25. 10:00-14:00

Online platform: MicroSoft Teams

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓHOZ

Tervezett program:

Moderátor: Kétszeri Dávid ügyvezető, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.

IPAR 4.0 A Technológia, a stratégia és a szervezet aspektusából: Vállalati esettanulmányok - Nagy Judit, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem

2020 - a pandémia, és a változó fogyasztói trendek éve - Kurucz Péter, Retailer Services Director, Nielsen Connect

eMAG Marketplace: Az ideális hely a webshopod forgalmának növelésére - Papp Máté, Marketplace Manager, eMAG

Lehetőségek és elérhető támogatások - Átmenet a CEF Telecomból a CEF Digital-baKneisz Ferenc magyar BCO és CEF képviselő KIFŰ-ITM

IDDA – a beszállítók digitális integrációjaKecskés Katalin stratégiai igazgató, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. és Köves Gergely nemzetközi projekt menedzser, Erba '96 Kft.

A nyomon követés bevezetésének kihívásai – Vén Márton, Chief Marketing Officer, TE-Food

Túl a blockchainen: üzleti folyamatokimplementálása smart contractokkal - Balázsi György, Chief Product Officer, Blockchain Competence Center

Ellátási lánc válasza a digitális kihívásokra = EDI Hernádi Gábor, Sales menedzser EDITEL

SMARTCHAIN- Az innovációk alkalmazási lehetőségei a Rövid Ellátási LáncokbanVarsányi Kinga, Development Engineer, Campden BRI Magyarország

Jelentkezzen most online űrlapunk kitöltésével! Várjuk a digitális jövő konferenciáján!

https://gs1hu.org/digitalis-kihivasok-konferencia-regisztracio