Meghívó az Egészségügyi Felhasználói Csoport Cikktörzs munkacsoportjának ülésére

A GS1 Magyarország ezúton tisztelettel meghívja Önt  a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport újrainduló Cikktörzs munkacsoportjának ülésére.

A munkacsoport célja az egységes cikktörzs alkalmazási területeinek összegyűjtése, a kórházi és ágazati IT illesztési feladatok áttekintése, szükség szerinti véleményezése, illetve az egészségügyi ágazati struktúra és a cikktörzs viszonyának és a benne rejlő lehetőségeinek vizsgálata és minderről egy közös iparági állásfoglalás kialakítása.

A Cikktörzs munkacsoport ülésen a tagok megismerhetik:

  • A gyártók kihívásait cikktörzs témakörben;
  • Az orvostechnikai eszközöknél (EU MDR, IVDR szerint) alkalmazandó klasszifikációs rendszert (EMDN) és alkalmazásának lehetőségeit is. A későbbiekben a többi terméktípushoz alkalmazható klasszifikációs rendszerek is bemutatásra kerülnek.
  • Az induló egységes ágazati cikktörzs projektet.

Az eseményen néhány előadást követően egy kerekasztal beszélgetésen szeretnénk az egészségügyi szektor különböző képviselőinek lehetőséget biztosítani, hogy bemutathassák szervezetük milyen kihívásokkal küzd, és ebben egy közös nevezéktan, illetve egy egységes ágazati cikktörzs hogyan tudna segíteni. 

Találkozó időpontja: 2022. május 5., csütörtök, 14:00-16:00
Online platform: Microsoft Teams


A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linket található részletes információ:  

http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport ?
 
Várjuk előzetes kérdéseiket, amelyeket kérjük a 
mefcs@gs1hu.org email címre küldhetnek meg.

Az esemény a regisztrált MEFCS tagok számára szervezett esemény. Amennyiben még nem regisztrált a MEFCS tagként, a https://gs1hu.org/mefcs weboldalon erre lehetősége nyílik ingyenesen. Az esemény a tagok részéről előzetes regisztrációt nem igényel.