Egyedülálló szakértőképzések a GS1 Magyarországtól

A GS1 Magyarország több éve indította el új képzési szolgáltatását, melynek keretében szakértőket képez a különböző iparágak számára, hazánkban egyedülálló nemzetközi tudásanyaggal. Ez a szintű szakmai ismeret, ennyire naprakész technológiai rálátással és gyakorlati tanácsokkal semmilyen más felsőoktatási képzés keretében nem szerezhető meg ilyen magas színvonalon ma Magyarországon. Ráadásul most mindkét képzés online alkalmakon végezhető el!

Miért van szükség szakértőképzésre?

A GS1 Magyarország egyre bővülő képzési portfóliójának kialakításában Partnereink igényeit, kényelmét és az egyes szűkebb szakmai területekre vonatkozó tudás gyors elsajátításának lehetőségét tartjuk szem előtt. Egy webinar egy félnapos tantermi képzés, vagy egy, a vállalkozás székhelyén megtartott kihelyezett képzés egy-egy megoldás áttekintésére és néhány konkrét kérdés megválaszolására alkalmas.

Nem nyújt azonban elég tág teret ahhoz, hogy a „Big Picture” látásmódjával is megismertessük a hazai szakembereket. Ezért hívtuk életre szakértőképzéseinket.

Versenyképes tudást nyújtunk, nemzetközi sikeres gyakorlatokra és a GS1 szabványmegoldásokra alapozva.

A GS1 Magyarország a globális GS1 szervezet kizárólagos hazai képviseleteként hatalmas nemzetközi tudásforrás birtokában van a különböző iparágak fejlődési tendenciái kapcsán. A GS1 szakembereinek közössége örömmel osztja meg az egyes országokban és régiókban már bevezetett megoldások konkrét eredményeit, a gyakorlati alkalmazásba vétel legjobb stratégiáit és lépéseit.A többnapos, széleskörű elméleti és gyakorlati ismeretekkel fűszerezett GS1 egészségügyi szakértőképzés és a GS1 nyomonkövetési szakértőképzés keretében arra teszünk kísérletet, hogy a lehető legnagyobb rálátást adjuk a tanulásra, fejlődésre nyitott szakembereknek az innovációk és a szabványmegoldások terén. Ez a szinte kifogyhatatlan nemzetközi tudásbázisra építő szakmai ismeret semmilyen más felsőoktatási képzés keretében nem szerezhető meg ilyen magas színvonalon ma Magyarországon.

Frissen szerzett tudásukkal szakértőink képessé válnak különböző vállalkozások vagy intézmények folyamatainak felmérését követően hatékonyságnövelő, költségoptimalizáló és a transzparenciát magasabb színvonalra emelő új, optimalizált rendszerek szervezetre szabott megtervezésére és a bevezetés támogatására. Mindezt többek között a GS1 szabványelemekben és megoldásokban rejlő előnyök, valamint a korszerű technológiák kiaknázásával.

Tudjon meg többet képzéseinkről, melyek az őszi időszakban hamarosan indulnak!

GS1 nyomonkövetési szakértőképzés

A képzés az agrárágazatban és élelmiszeripar bármely alszektorában tevékenykedő vállalkozóknak és vállalatoknak, az ellátási lánc menedzsmentért, minőségbiztosításért, nyomon követésért felelős munkatársaknak szól.

https://gs1hu.org/nyomonkovetes-szakerto-kepzes


GS1 egészségügyi szakértőképzés

A képzés az egészségügyi szektorban tevékenykedő szakembereknek szól, de elsősorban a kórházi intézmények folyamatainak fejlesztésével, logisztikájával foglalkozó kollégáknak, az intézményi rendszert irányító közép- és felsővezetőknek.

https://gs1hu.org/eu-szakerto-kepzes


Cimkék:


Rendben További információk