Online értékesítés

Az eBay-en szeretne árusítani?

A márkázott termékek feltöltéséhez ma már előírás a GS1 azonosító!

Az eBay-en tervezi termékei értékesítését? Segítünk az új termékazonosítási előírások teljesítésében. Ha GTIN számra van szüksége, hogy termékeit feltölthesse és árusíthassa az eBayen, jó helyen jár.

2015 júniusától az eBay kötelezővé tette az árulistázáskor a termékazonosító feltüntetését annak érdekében, hogy könnyebbé és gyorsabbá tegye a vásárlóknak nem utolsó sorban a keresőmotoroknak az Ön termékének megtalálását a katalógusban.

Mit kell most tennie?

Kövesse a következő lépéseket:

  • Csatlakozzon a GS1 Magyarország partneri köréhez, mely egy licensz szerződés aláírásával és az előírt díjak megfizetésével jár.
  • A szerződés aláírását és a befizetést követően jogosulttá válik GS1 Cégprefix alkalmazására, melyet a GS1 Magyarország ad ki Önnek az Ön igénye szerint
  • Megkezdheti termékeinek egyedi azonosítását

A termékazonosítás megkezdése előtt célszerű részt vennie alapoktatásunkon, ahol a számképzés alapvető lépéseit és a GS1 rendszer további előnyeit is megismerheti, melyeket webes vagy offline értékesítésében is sikeresen alkalmazhat.

Tovább a Képzések aloldalra, ahol erre a képzésünkre az "Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek" fül alatt tud azonnal jelentkezni.

Rendben További információk