Szolgáltatásaink

SzabványMenedzser szoftver és platform

Ismerje meg és a GS1 Magyarország legújabb szolgáltatását, a SzabványMenedzsert!

A SzabványMenedzser az ellátási láncokban elvárt GS1 szabványos azonosításra, vonalkódos jelölésre, valamint az üzleti adatok nyilvántartására kínál megoldást.  

A szolgáltatás legfontosabb funkcióit minden, aktív GS1 jogviszonnyal rendelkező Partnerünknek elérhetővé tesszük 2019 januárjától.

Vonalkódra van szüksége? A megoldás sosem volt még ilyen egyszerű!

Az új, internet kapcsolattal működtethető, felhő-alapú (Cloud technológiára épülő) szolgáltatásunk nem csak segít átlendíteni Partnereinket a szabványalkalmazás kezdeti nehézségein, de megoldást jelent számos üzleti adminisztrációs feladat gyors és egyszerű elvégzésére.

Megoldást nyújt:

  • az azonosítószámok képzésére;
  • a különböző típusú GS1 szabványos vonalkódok előállítására;
  • a termék- és gyártási adatok tárolására;
  • az adatok elérésére bárhonnan, bármikor, egyszerre több felhasználó számára.

Az alkalmazásba vételhez nem szükséges:

  • professzionális, vagy mély szabványismeret;
  • magas szintű informatikai tudás és háttér.

Gyakorlati alkalmazás csupán néhány kattintással

A SzabványMenedzser szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy gyorsan és könnyen alkalmazásba vehető, hiszen minden olyan tudást összegeztünk benne, amire a különböző iparágak ellátási láncaiban résztvevő vállalkozásoknak szüksége lehet a szabványalkalmazás azonnali elindításához.

Bejelentkezés a rendszerbe

A GS1 Magyarország új és régi partnerei hozzáférést kapnak a szolgáltatás START csomagjához. Erről e-mailben értesítjük GS1 Kapcsolattartóinkat.

Azonosítás, számgenerálás

A platformon néhány kattintással új azonosító számokat képezhet termékeire, raklapjaira, telephelyeire, eszközeire, dokumentumaira. A Szabványmenedzser rendszerében nem csak a leggyakrabban alkalmazott GLN (Globális helyazonosító szám) és GTIN (Globális kereskedelmi áruazonosító szám) képzésére van lehetőség, hanem a GS1 által a különböző célokra ajánlott további, ún. azonosító kulcsok is létrehozhatóak (pl.: SSCC, GDTI, GIAI, stb.).

Fontos üzleti információk és termékadatok nyilvántartása

A rendszer lehetőséget biztosít a kapcsolódó adatok nyilvántartására, biztonságos tárolására, folyamatos hozzáféréssel.

Vonalkód generálás 

A GS1 szabványos vonalkódok és 2D kódok tekintetében is teljes körű segítséget nyújt a szolgáltatás. Akár lineáris EAN-13, EAN-8 vagy GS1 DataBar vonalkódokra, akár a nagyobb csomagolási egységek azonosítására szolgáló GS1-128 kódra, vagy a több információt hordozó GS1 DataMatrix-ra, GS1 QR kódra van szüksége, ezeket mind könnyedén generálhatja a Szabványmenedzser platformon.

+1 Nyomtatás, adatmegosztás a partnerekkel

A vonalkód jelképeket nyomdai minőségben exportálhatja a rendszerből, ahogyan a termékekhez köthető legfontosabb üzleti adatokat is előkészítheti partnereivel történő megosztásra. A kereskedők által elvárt legfontosabb címkesablonok már elérhetőek a rendszerben ezzel is könnyítve a szabályos címkék kialakítását.

A SzabványMenedzser funkciói

A régi és új partnereinknek 2019. január végétől rendelkezésre bocsájtott SzabványMenedzser START csomag tartalmazza mindazon alapvető funkciókat, melyek a termékazonosításhoz, a vonalkódos jelöléshez és az üzleti adatok biztonságos nyilvántartásához adnak hasznos és hatékony eszközt.

Társaságunk 2020. május 27. napjával kezdődően az ún. DIGITÁLIS szolgáltatási csomaghoz és így a csomag részét képező szolgáltatásokhoz felhasználási jogot a továbbiakban nem biztosít a Partnerek részére, e szolgáltatáscsomagot határozatlan időre kivezeti a szoftver csomagkínálatából.


A GS1 SzabványMenedzser egy olyan komplex, internet-alapú szolgáltatás, mely a korábbinál sokkal szélesebb körűen támogatja a GS1 Partnereket a GS1 szabványos megoldások bevezetésében, valamint a bennük rejlő lehetőségek kiaknázásában. Vegye igénybe új szolgáltatásunkat már januárban!

Tudjon meg többet a SzabványMenedzserről!

Vegyen részt SzabványMenedzser webinarunkon és tudjon meg minden részletet arról, hogy milyen lehetőségeket kínál Önnek a SzabványMenedzser szolgáltatás!

JELENTKEZÉS A WEBINARRA

Kérdéseit az alábbi felületen tudja elküldeni, ahol kollégáink állnak szíves rendelkezésére: Jira Service Desk 
Egyéb segítséget az alábbi email címen kérhet: helpdesk@gs1szm.hu

Kiknek ajánljuk a SzabványMenedzser szolgáltatást?

  • Kezdő vállalkozása van, vagy éppen most áll egy nagyobb bővítés előtt?
  • Most kezdi azonosítani a termékeit, vagy szintet lép és nagyobb kereskedelmi partnereknek kezd beszállítani?
  • Nemzetközi kereskedelmi folyamatai vannak, vagy most tervezi a külföldi piacra lépést?
  • Esetleg nemzetközi üzletláncként a beszállítóival digitális csatornákon, szabványosított üzenetek formájában szeretné intézni kommunikációját?

A SzabványMenedzser kezdő vállalkozásoktól a fejlődő, növekvő cégeken át a globális hálózati megoldások alkalmazását tervező nagyvállalatokig biztosítja az adott fejlődési szinthez szükséges támogatást a szabványalkalmazáshoz.

Gyakran Ismételt Kérdések

Rendben További információk