Online értékesítés

Az Amazonon tervez értékesíteni?

Akkor Önnek GS1 azonosítókra lesz szüksége.

Ha Ön az Amazonon szeretné belistázni termékeit, a legtöbb termékkategóriában egy termékazonosítót is kérni fognak Öntől, ami nem más mint a GTIN szám.

Ezek a számok segítenek egyedileg azonosítani a termékeit, amire az Amazonnak nagy szüksége van, hogy megfelelően tudja kezelni hatalmas termékkatalógusát. Amennyiben Ön is alkalmazza a GS1 szabványát termékei egyedi azonosítására, sokat tesz a minőségi webes vásárlási élményért, azért hogy a vásárlók a weben is gyorsan és könnyen rátaláljanak a keresett termékre, így az Ön termékeire is.

Mit kell most tennie?

Kövesse a következő lépéseket:

  • Csatlakozzon a GS1 Magyarország partneri köréhez, mely egy licensz szerződés aláírásával és az előírt díjak megfizetésével jár.
  • A szerződés aláírását és a befizetést követően jogosulttá válik GS1 Cégprefix alkalmazására, melyet a GS1 Magyarország ad ki Önnek az Ön igénye szerint
  • Megkezdheti termékeinek egyedi azonosítását

A termékazonosítás megkezdése előtt célszerű részt vennie alapoktatásunkon, ahol a számképzés alapvető lépéseit és a GS1 rendszer további előnyeit is megismerheti, melyeket webes vagy offline értékesítésében is sikeresen alkalmazhat.

Tovább a Képzések aloldalra, ahol erre a képzésünkre az "Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek" fül alatt tud azonnal jelentkezni.

Rendben További információk