Azonosítás és vonalkód

Vonalkód minősítés

Minőségi termékhez tökéletes vonalkódot! A leolvashatatlan, hibás vonalkód milliós nagyságrendű kárt okozhat a gyártónak és az üzleti partnereknek egyaránt. Az Ön termékén jó minőségű a vonalkód?

Egy leolvashatatlan vonalkód gyakran többe kerül kereskedelmi partnereinknek, mintha nem is használtuk volna azt. A vonalkód jelképek minősítése nem csak hasznos, de fontos is – akár minőségellenőrzési eljáráshoz kapcsolva - amely arra szolgál, hogy a jelkép megfelelően leolvasható lesz az elosztási lánc teljes hosszában. A minősítés nem más, mint egy olyan szabványosított műszaki folyamat, melynek során mérhető, hogy az egyes vonalkód jelképek mennyiben felelnek meg az előírásoknak. 

Egy sikeres piaci szereplő, legyen itt szó gyártóról vagy a grafikai és nyomdai beszállítóról, gondosan és folyamatosan ügyel vonalkód jelképeinek minőségére. Fontosnak tartja, hogy partnere egyaránt elégedett legyen termékével, valamint az értékesítést és a nyomon követést segítő vonalkód jelképpel. Folyamatosan megbizonyosodik arról, hogy vonalkód jelképei megfelelnek a kereskedelemben és az ellátási láncban legelterjedtebb GS1 szabványnak, illetve a vonatkozó előírásoknak.

Az Ön termékein jó minőségűek a vonalkódok? Megfelelő azok elhelyezése a csomagoláson?

Vegye igénybe vonalkód minősítési szolgáltatásunkat és győződjön meg róla!

ONLINE MEGRENDELŐ ŰRLAP

Nézze meg rövid videónkat arról, hogy hogyan tudja leadni vonalkód ellenőrzési megrendelését:


A vizsgálatot követően az eredményt elektronikus úton juttatjuk el Önnek.

A jelkép minősége és olvashatósága a vonalkód létrehozójának felelőssége. Ez általában a termék márkatulajdonosát terheli, azaz akinek a termékén a kódot feltüntették. De a márkatulajdonos ezt a felelősségét szerződéses úton gyakran áthárítja a csomagoló anyagot tervező vagy gyártó alvállalkozóra.

Rendben További információk