UDI webinarok a GS1 Magyarországtól

A GS1 Magyarország, mint az EU által kinevezett egyik kibocsátó szervezet fontosnak tartja, hogy segítse az MDR Rendelet hazai érintettjeit az UDI (Unique Device Identification) bevezetésben. Ezért hoztuk létre egymásra épülő, UDI témájú webinar-sorozatunkat, melyek tanácsot adnak abban, hogy hogyan érdemes megtenni a szükséges lépéseket.

Az eszközök azonosítását és jelölését egy, az EU által kinevezett kibocsátó szervezet szabványa szerint szükséges megvalósítani. A GS1 az egyik kinevezett kibocsátó szervezet, ezért is tartottuk fontosnak, hogy szakmai tudásunkkal segítsük az érintetteket az UDI bevezetésben

UDI webinar

Az UDI követelményeknek való megfeleléshez szervezetünk UDI webinart tart, amelyben bemutatjuk:

  • az UDI rendszer felépítését,
  • az európai jogszabályi hátteret,
  • a GS1 szabványos UDI előállítását és jelölését a gyakorlatban,
  • a GS1 szolgáltatásokat.

SzabványMenedzser webinar

A GS1 Magyarország licenc partnerei számára fejlesztett új online SzabványMenedzser eszköz támogatja a felhasználókat a GS1 szabványok megfelelő alkalmazásba vételében: az azonosítószámok generálásában, a vonalkódok előállításában, a termék törzsadatok és gyártási adatok nyilvántartásában. Kollégáink a szoftver alapvető működését bemutató rövid, felhasználóbarát webinart tartanak, melynek célja, a szoftver általános ismertetése, illetve segítség az induláshoz.

SzabványMenedzser UDI webinar

A SzabványMenedzser szoftverünk UDI modullal is rendelkezik, amely segítséget nyújt az orvostechnikai eszköz iparág képviselőinek az MDR és IVDR rendeletekben megfogalmazott UDI követelményeknek történő megfeleléshez. A SzabványMenedzser UDI modul webinar-on az UDI rendszerhez tartozó, GS1 szabványos UDI számok létrehozását és a hozzájuk kapcsolódó attribútumok nyilvántartását ismerheti meg.

  • A SzabványMenedzser UDI modul webinar célja, hogy GS1 Partnereink teljes körű támogatást kapjanak:
  • az Alapvető UDI-DI (GMN), illetve az UDI-DI (GTIN) felépítéséről, illetve képzéséről;
  • az UDI számokhoz tartozó nyilvántartás létrehozásáról;
  • a rendszer működéséhez tartozó tömeges adatbevitel (Excel export, illetve import folyamatok) lépéseiről, lehetőségeiről.

A webinar sorozat elemei minden hónapban elérhetők.

Jelentkezzen már ma!

Az UDI rendszerhez kapcsolódó ismeretanyagaink és webinarjaink egymásra épülnek. Ezért ezúton szeretnénk felhívni GS1 Partnereink szíves figyelmét, hogy az alábbi sorrendben jelentkezzenek be az UDI rendszert érintő webinarjainkra:

1. UDI webinar : 2021. március 8.

2. SzabványMenedzser webinar : 2021. március 10.

3. SzabványMenedzser: UDI modul bemutatása webinar: 2021. március 11.