Tanuljon velünk bárhonnan, bármikor – elérhetők a GS1 képzések videók formájában

A GS1 Magyarország a nyarat egy újabb, Partnereink kényelmét szolgáló szolgáltatással indította: minden online képzésünket elérhetővé tesszük videók formájában is. Mostantól egy gyors regisztrációt követően bárhonnan, bármikor és akárhányszor megnézheti a képzéseink tananyagát.

A GS1 Magyarország online képzései igen népszerűek, hiszen akár otthonról, akár a saját irodájukból is részt vehetnek Partnereink. A fix időben, interaktív módon tartott képzések azoknak segítenek, akik szeretnek előadóinktól kérdezni is a képzés során.

Sokszor fordul elő azonban, hogy valami miatt az adott napon az érdeklődő mégsem tud részt venni az online képzésen, amelyre regisztrált, pedig az ismeretekre gyorsan szüksége lenne.

Mostantól már ez sem jelenthet problémát, hiszen a GS1 Magyarország úgy döntött, hogy eddigi online képzéseit videók formájában is elérhetővé teszi az érdeklődőknek.


Videóinkat folyamatosan modernizálni, fejleszteni fogjuk, első körben az online képzések anyagait eddigi formájukban, változatlanul tesszük elérhetővé egy egyszerű regisztrációt követően.

Képzéseink, melyek már elérhetők videó formájában is:

GS1 Rendszer általános ismeretek

A nyomon követés alapjai

UDI képzés

GS1 SzabványMenedzser

Hamarosan elérhető videós képzéseink:

Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek webinar

A GS1-128 és az SSCC szerepe a kereskedelemben webinar

Így már tényleg bármikor, bárhonnan elérhető a GS1-es tudás és akár többször is visszanézhetők előadásaink! Böngésszen képzéseink között és jelezze felénk egy gyors regisztrációval, hogy melyik tananyagot szeretné megtekinteni. A webinar képzéseink részletes leírásánál már választható lesz a regisztráció a videós képzésre is az online élő előadásokra történő regisztráció mellett.

Kérdése maradt a videós képzést követően? Az egyes képzések videóinak leírásában a hasznos linkek mellett megtalálja az adott terület szakértőinek elérhetőségét és közvetlenül nekik teheti fel kérdéseit.