Önnek mire van szüksége az UDI felkészüléshez? Töltse ki kérdőívünket, hogy jobban segíthessünk!

A GS1 Magyarország, mint az egyedi eszközazonosító (UDI) kiadására kijelölt szervezet, évek óta segíti a hazai eszközgyártókat a felkészülésben. Ezt a gyakorlatot ebben a vészhelyzettel terhelt időszakban is fenntartjuk, állunk az érdeklődők, kötelezettek rendelkezésére. Töltse ki kérdőívünket, hogy még jobban az Ön igényeire tudjunk koncentrálni!

Az EU Rendeletek által érintett eszközgyártók a GS1 szabványok megfelelő alkalmazásával (egyben érvényes GS1 licenc és GS1 Cégprefix esetén) eleget tudnak tenni a Rendeletek ezirányú kötelezettségeinek.

Annak érdekében, hogy teljesebb körűen, az igényekhez jobban igazodva tudjuk segíteni a felkészülést, a megjelenő 1 éves halasztás tudatában ismételten szeretnénk felmérni a hazai gyártók és érintett cégek igényeit. Kérjük, az alábbi kérdőívre kattintva jelezze felénk felkészülési szándékát, tervezett aktivitását a MDR rendelettel kapcsolatban.

A kérdőív kitöltése várhatóan 10 percet vesz igénybe. 

A válaszokat 2020. május 4., hétfőig várjuk!

A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

Kezdje el a felkészülést velünk már most, hogy biztosan készen álljon!

Az Európai Bizottság javaslatára az Európai Parlament is támogatta, hogy 1 évvel elhalasztásra kerüljön az orvostechnikai eszközöket érintő EU-s MDR rendelet (2017/745) bevezetése. A halasztásról a GS1 Magyarország is hírt adott.

Ugyan az Európai Unió a koronavírus okozta válsághelyzetre tekintettel hozta meg halasztási döntését, ez egyben lehetőséget biztosít a hazai érintett cégeknek, hogy kihasználva a halasztást, körültekintőbben, átgondoltabban készülhessenek fel az új előírásokra.