Meghívó az UDI munkacsoport online ülésére

A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. tisztelettel meghívja Önt a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználó Csoport „UDI” munkacsoportjának soron következő nyílt ülésére, amelyre a GoToMeeting online platformon kerül sor 2020. május 19-én 10:00-11:30 között.   

A találkozó témája: MDR rendelethalasztás - mit jelent ez a gyakorlatban?? 

Vendég előadó: Dr. Solymár Eszter (OGYÉI) 

 

A találkozó pontos időpontja: 2020. május 19., kedd, 10:00-11:30 

A találkozó helye: GotoMeeting webinar 

A tervezett program letölthető ITT.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Részvételi szándékát kérjük, jelezze vissza legkésőbb 2020. május 18-ig az alábbi oldalon elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével: https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio  

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport (MEFCS) olyan önkéntes munkacsoport, amelynek tagjai az egészségügyi ágazat meghatározó gazdálkodószervezetei (gyártók, nagykereskedők), betegellátást végző intézmények képviselői, szakmai egyesületek, szövetségek, érdekképviseleti szervek és egyéni tagként szakértők. 

Célja, hogy koordinálja a GS1 szabvány alapú megoldások helyes ágazati bevezetését és alkalmazását a helyi igények kiszolgálására, a nemzeti érdekek mentén, a jogszabályi előírások figyelembevételével. 

Célkitűzései között a hangsúly az automatikus termékazonosításon alapuló, betegbiztonságot javító, illetve a transzparensfolyamatok által hatékonyabb és fenntarthatóbb működést lehetővé tevőmegoldások bevezetésén van. 

A Csoport nyitott, szakmai rendezvényén továbbra is teret kíván biztosítani a hazai egészségügyi ágazat érintett szakembereinek a GS1 szabványok által érintett területeken már megvalósult nemzetközi és hazai?jó példák, illetve a folyó fejlesztések,valamint a jogszabályi előírások okán megvalósítandó feladatok közös?megismerésére és?a résztvevők kölcsönös fejlődésére. 

Bízunk benne, az esemény Önnek és vállalata, intézménye számára is releváns és hasznos lesz. 

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linken található részletes információ: http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport

Kérdése esetén keresse szakértőnket!

Horváth-Hankó Christine (hanko@gs1hu.org)