Ismét megrendezésre kerül a PPDExpo

Az idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a csomagolóipar legnagyobb éves kiállítása és szakmai eseményei 2019. április 9-11. között a BOK (korábban SYMA) Csarnokban. A GS1 Magyarország képviseletével a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség standján találkozhatnak az érdeklődők.

A PPDExpo - mely a nyomda- a csomagolóipar, a digitális nyomdai megoldások, valamint a reklámdekoráció szakértőinek legnagyobb éves hazai kiállítása és találkozója -, a Papír és Nyomdaipari Műszaki egyesület, valamint a CSAOSZ (Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség) támogatásával valósul meg.

A CSAOSZ standján találkozhatnak a GS1 Magyarország képviselőjével is és akár regisztrálhatnak is az Önöket érintő legújabb webinar képzéseinkre, vagy bejelentkezhetnek cégre szabott szaktanácsadásra.

A kiállítás mellett több rangos esemény, díjátadók és workshopok is megrendezésre kerülnek ebben az időben, többek között a kiállítás keretében tartják meg a Best Print Hungary termékverseny díjkiosztóját, ekkor adják át a legkiválóbb nyomdatermékek díjait.

A kiállítás előregisztráció után díjmentesen megtekinthető, ehhez az alábbi linken lehet regisztrálni:

http://www.regexpo.hu/PPD19/reg.php?tip=9&meghivo=33

Az előregisztrációs adatlap kitöltése és beküldése után a sikeres előregisztrációról e-mailben visszaigazolás érkezik, melyet belépéskor szükséges (kinyomtatva) bemutatni a helyszíni regisztrációs pultnál.

A látogatók idén is QR-kódos kitűzővel léphetnek be a kiállításra, amely névjegyként is használható. Elég egy szkennelés egy okostelefonnal és a szükséges információ azonnal rendelkezésre áll. Mindezek miatt fontos, hogy Ön a regisztráció során megadja a kapcsolatfelvételhez szükséges adatait, melyeket a szervezők továbbra is az adatvédelmi szabályok szerint kezelnek.

Időpont: 2019. április 09-11.

Helyszín: BOK (volt SYMA) csarnok, „A” csarnok

1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Nyitva tartás: 09.00-18.00 óráig, április 09-én 11.00 órától