DRS-MOHU

Tanácsadási szolgáltatás


Nehézségekbe ütközik az első lépéseknél? Gyorsan vonalkód kell a termékre, de nem tudja hogyan fogjon hozzá? Új munkatárs vette át a vonalkódok karbantartását?

Szabványaink alkalmazása ma már nagyon széles körűen elterjedt és sokféle ellátási láncban jelenik meg. Ennek megfelelően az egyszerű vonalkódos jelöléstől a komplex folyamatfejlesztési bevezetésekig, különböző szintű szabványismeretre van szüksége a vállalkozásoknak. 

Szabványalkalmazási és folyamatfejlesztési szaktudásunkat cégére szabjuk, hogy az Önnek leginkább szükséges pontokon támogassuk folyamatait, segítünk a MOHU regisztrációban elvárt adatok összegyűjtésében, ellenőrzésében és a feltölthető CSV-fájl előállításában is.

Kérjen időpontot, hogy szakértőink az Ön igényeire és kérdéseire szabva segíthessenek. 

A Vonalkódmenedzser Önnek is segíthet!

Vonalkódra van szüksége?

A megoldás sosem volt még ilyen egyszerű! Ismerje meg a Partnereink számára létrehozott Platformunkat!

A DRS – MOHU CSV tanácsadási szolgáltatás megrendelése

Az alábbi megrendelő lap elküldésével információt ad arról, hogy igényt tart a szolgáltatásunkra, amelyre a GS1 Magyarország egy ajánlatot fog küldeni a megrendelő lapon megadott email-címre. Ezt az ajánlatot azonban csak akkor tudjuk összeállítani, amikor a letöltött adattáblában minden terméket és az azokhoz kapcsolódó adatokat is elküldte részünkre, a drs@gs1hu.org email-címre. Ezért kérjük, hogy ezt mielőbb tegye meg. Ennek alapján tudjuk felmérni, hogy hány vezető szakértői óraráfordítással tudjuk adataikat véglegesíteni és a MOHU-CSV fájlt előállítani.

Az ajánlattal egyidejűleg egy visszaigazoló sablont is küldünk a megadott email-címre, amelyet a megfelelő válasszal kérjük, szintén küldjön vissza. Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, kiállítunk egy díjbekérőt, amelynek fizetési határideje megegyezik az általunk vállalt teljesítési határidővel.

Az adatok véglegesítéséhez szükségünk van az Önök együttműködésére, így kérjük, hogy az általunk jelzett adatkiegészítést vagy -módosítást mielőbb végezzék el és a bővített vagy módosított adattáblát a lehető leghamarabb juttassák vissza az általunk megadott email-címre.

Megrendelő

1. Megrendelő cég

2. Megrendelő részéről a megrendelési űrlapot kitöltő személy

A 3. pont szerinti mezők kitöltésének hiányában fenti személy minősül a megrendelő részéről a megrendelt szolgáltatásra vonatkozó szerződés megkötésekor és teljesítésekor eljáró személynek (Részére küldjük meg az ajánlatot, az általa közölt elfogadás hozza létre a szerződést, részére küldjük meg díjbekérőt, a teljesítéshez szükséges kéréseinket, a díjbekérő rendezése esetén a teljesítést jelentő betöltőfájlt és a számlát.).

3. Megrendelő részéről a megrendelt szolgáltatásra vonatkozó szerződés megkötésekor és teljesítésekor eljáró személy (ha a megrendelési űrlapot kitöltő személytől eltér)

4. Számlakezelési adatok

Kérdése esetén forduljon bizalommal a GS1 Magyarország munkatársához: