Meghívó a Magyar Egészségügyi Felhasználói Csoport ülésére

A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. tisztelettel meghívja Önt a Magyar Egészségügyi Felhasználói Csoport soron következő eseményére.   


Rendezvény időpontja:  2020. szeptember 24., csütörtök, 10:00-15:30  

Rendezvény elérhetősége: online, GotoMeeting platformon  


Az esemény során 3 témakör kerül ismertetésre és megvitatásra:

  • Délelőtt többek között a ráfordítás alapú adatgyűjtés és a központi cikktörzs fontosságáról beszélnek előadóink az egészségügyi intézmény, a finanszírozó és a kórházfenntartó szemszögéből.  
  • Délután az orvostechnikai iparágat érintő MDR rendelet kapcsán esedékes kötelezettségeik közeledő határidejéről, legfrissebb információiról, illetve gyártói kihívásairól hallhatnak.
  • Délután második felében a gyógyszerhamisítás elleni küzdelem újabb kihívásairól lesz szó, illetve a gyógyszerellátási láncban induló EDI kommunikációs projektbe nyerhetnek betekintést.  


A tervezett program letölthető ITT.  

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  

Részvételi szándékát kérjük, jelezze vissza legkésőbb 2020. Szeptemner 22-ig az alábbi oldalon elérhető regisztrációs oldal kitöltésével: https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linket található részletes információ: 
http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoportA Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport (MEFCS) olyan önkéntes munkacsoport, amelynek tagjai az egészségügyi ágazat meghatározó gazdálkodó szervezetei (gyártók, nagykereskedők), betegellátást végző intézmények képviselői, szakmai egyesületek, szövetségek, érdekképviseleti szervek és egyéni tagként szakértők. 

Célja, hogy koordinálja a GS1 szabványalapú megoldások helyes ágazati bevezetését és alkalmazását a helyi igények kiszolgálására, a nemzeti érdekek mentén, a jogszabályi előírások figyelembevételével. Célkitűzései között a hangsúly az automatikus termékazonosításon alapuló, betegbiztonságot javító, illetve a transzparens folyamatok által hatékonyabb és fenntarthatóbb működést biztosító megoldások bevezetésén van. 

A Csoport mindenki számára nyitott szakmai rendezvényén továbbra is teret kíván adni a hazai egészségügyi ágazat érintett szakembereinek a GS1 szabványok segítségével már megvalósult nemzetközi és hazai jó példák, illetve a folyó fejlesztések, valamint a jogszabályi előírások kapcsán megvalósítandó feladatok közös megismerésére és a résztvevők kölcsönös tapasztalatcseréje által biztosított fejlődésre. 

Bízunk benne, az esemény Önnek és vállalata, intézménye számára is releváns és hasznos lesz. 

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linken található részletes információ: 
http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport


Kérdése esetén keresse szakértőnket!

Horváth-Hankó Christine 
Elérhetőség: hanko@gs1hu.org

Cimkék:


Rendben További információk