Digitális kihívások, digitális válaszok – elérhetők a konferencia előadásai

A GS1 Magyarország 2020. november 25-én tartotta online konferenciáját, melynek keretében a résztvevők teljes körképet kaphattak azokról a digitális megoldásokról, melyek a fennmaradás és a versenyképesség megtartásának eszközei lehetnek napjainkban. Az Ön vállalkozásának van már digitális stratégiája?

Digitális kihívások, digitális válaszok

Hatékony és biztonságos ellátási láncok a digitális világban

A DIGITALIZÁCIÓ EGYENLŐ A TÚLÉLÉSSEL?

Kijelenthetjük vajon, hogy azon piaci szereplőknek, amelyeknek nincsen online platformja, digitális megoldásokkal automatizált, egyszerűsített és hatékonnyá tett üzleti folyamatai, vagyis mindazoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek nincsen digitális stratégiája ma, azoknak a napjai meg vannak számlálva?

Online konferenciánkon november 25-én erre kerestük a választ és olyan területekről hívtunk előadókat, akiknek a segítségével támpontokat és ötleteket adhattunk a vállalkozások digitalizációjához akár több területen is.

Szó esett a piacon már elérhető és legelterjedtebb megoldásokról, az elektronikus értékesítés fogyasztói elvárásairól, az elektronikus piacterek kínálta lehetőségekről és az ott történő értékesítés sikerkritériumairól, de betekintést adtak előadóink a digitalizált nyomon követésbe, a blockchain rejtelmeibe és az elektronikus üzleti kommunikációs technológiákba is. Bemutatkozott az egyik legújabb digitális megoldás is, az IDDA, mely az újgenerációs üzleti kommunikáció legmodernebb eszköze.

„A Digitális kihívások, digitális válaszok” online konferencia előadásai már elérhetőek weboldalunkon az alábbi linken:

https://gs1hu.org/digitalis-kihivasok-digitalis-valaszok

Ha további kérdése volna a témában, írjon nekünk: info@gs1hu.org