Új partnereink 70%-a veszi használatba SzabványMenedzser szolgáltatásunkat

Hírlevelünkben mindig tájékoztatást adunk partnereinknek SzabványMenedzser szolgáltatásunk folyamatosan bővülő képességeiről. Így van ez most is, amikor elmondhatjuk, hogy a kereskedelmi láncok igényei szerint meghatározott címkesablonok használat egyre nagyobb mértékben támogatja beszállító partnereinket a vevői igényeknek történő megfelelésben, ahogy ezt az alábbi grafikonokon látható számok is igazolják.

Fentiek szerint már majdnem 800 felhasználó hozott létre vonalkódot és címkét csaknem elérve 8 000-es darabszámot az EAN-13-as jelkép viszonylatában. A kiegészítő adatokat is hordozó GS1-128-as jelképünk esetében 120 felhasználónk közel 4 000 címkét állított elő szoftverünk segítségével. A kiegészítő adatok
túlnyomó többségében a tételszámot tartalmazzák, illetve az SSCC kulcsot hordozzák.

Platformunk ma már 1 500 partnerünk közel 300 000 termékének azonosító kulcsát és termékadatait tárolják biztonságosan és szabványos formátumban.

Ahogy többször hírt adtunk már erről a GS1 globális termékadatbank létrehozását tervezi szűkített termékadat-készlettel, amelyhez SzabványMenedzser platformjával a GS1 Magyarország is csatlakozni fog 2021 első negyedévének végére. Ez az adatbázis azt szolgálja, hogy a kereskedők mindenhol a világon könnyen és gyorsan tudják ellenőrizni egy-egy GTIN mögötti termék azonosságát és adatait.

SzabványMenedzser szoftverünkről további információt talál https://gs1hu.org/szabvanymenedzser oldalunkon, kérdéseit pedig a helpdesk@gs1szm.hu email-címre küldheti el.