Szolgáltatásaink az FMCG szektornak változatlanul elérhetők

A személyes találkozóinkat online csatornákra helyezzük át, de képzéseinkkel és tanácsadással továbbra is várjuk megkereséseiket legyen szó azonosításról, vonalkód-képzésről vagy nyomon követésről. Folyamatosan és gyakrabban bővítjük weboldalunkon a friss híreket és egyéb tartalmakat, megnöveltük online képzéseink számát. 

A GS1 Magyarország a koronavírus okozta rendkívüli helyzetben is megtesz mindent annak érdekében, hogy meglévő és leendő Partnerei igényeit a GS1 szolgáltatásokkal kapcsolatosan fennakadások nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni tudja.

A Társaság munkatársainak védelmében átszervezte a munkarendet, hogy minden kollégája a lehető legnagyobb biztonságban végezhesse mindennapi munkáját.Legfontosabb, legkeresettebb szolgáltatásaink elérhetősége töretlen:

  • A webinarok elérhető időpontjait itt találja: https://gs1hu.org/szolgaltatasaink/tudasmegosztas/kepzesek)
  • SzabványMenedzser szolgáltatásunk folyamatosan elérhető és helpdesk csapatunk is rendelkezésükre áll, ugyanakkor telefonos elérhetőségeink megváltoztak (https://www.gs1szm.hu/Home/Contact). 

    Kérjük felhasználóinkat, hogy kérdéseiket elsősorban a helpdesk@gs1szm.hu email címen, illetve a helpdesk felületeken keresztül juttassák el munkatársainkhoz!


Részletes információkat a GS1 Magyarország megváltozott elérhetőségeiről ezen az oldalon találnak:

https://gs1hu.org/rolunk/hirek-esemenyek/tajekoztatas-a-gs1-magyarorszag-rendkivuli-jarvanyugyi-helyzetben-hozott-intezkedeseirol


Kövesse a kizárólag Partnereinknek szóló KÓDVILÁG hírlevelünket is, melyre a MyGS1 zárt felületre belépve tud regisztrálni.