Tájékoztatás a GS1 Magyarország rendkívüli járványügyi helyzetben hozott intézkedéseiről

Tisztelt Partnereink!  

A GS1 Magyarország ezúton tájékoztatja tisztelt Partnereit, hogy a koronavírus okozta rendkívüli helyzetben is megtesz mindent annak érdekében, hogy meglévő és leendő Partnerei igényeit a GS1 szolgáltatásokkal kapcsolatosan fennakadások nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni tudja. 

Mindemellett a Társaság munkatársai egészségének védelmében átszervezte a munkarendet, azért, hogy minden kollégája a lehető legnagyobb biztonságban végezhesse mindennapi munkáját.

Célunk továbbra is az, hogy gyors és pontos ügyintézést, támogatást biztosítsuk, amelyhez a Partnereink és leendő Partnereink közreműködését is szeretnénk kérni. 

Megszokott munkarendünkben az alábbi átmeneti módosításokat vezettük be:

 • A személyes ügyintézést határozatlan időre felfüggesztjük, így kérjük személyesen ne keressék fel irodánkat.
 • Ügyfélszolgálatunk a Társaság székhelyén határozatlan ideig ügyeletet tart, munkatársaink telefonon, illetve email-en keresztül továbbra is rendelkezésre állnak:      
  hétfőtől csütörtökig 8.00 – 16.00, pénteken 8.00 – 14.00 között.

Az Ügyfélszolgálat elérhetősége:

info@gs1hu.org

Telefon (korlátozottan elérhető): 06-1-237-7240

Mobil elérhetőségek:  

Regisztráció és számlázás:
+36-30-841-3970

+36-30-546-6557

Szabványalkalmazással kapcsolatos tanácsadás:
+36-30-311-6874


Szakmai kérdések:
+36-30-302-9721
+36-30-230-2890

LEI kóddal kapcsolatos ügyben kizárólag:
+36-30-302-9721
  

 • Kérjük, hogy kérdéseiket, kéréseiket elsősorban e-mailben jelezzék felénk. A telefonos megkeresésben előfordulhatnak fennakadások, köszönjük szíves megértésüket.
 • A GS1 Magyarország szakértő munkatársai otthonról végzik a munkájukat a következő időszakban, természetesen telefonon és email-en munkaidőben folyamatosan elérhetők.

A GS1 Magyarország szolgáltatásainak elérhetőségéről, hozzáférhetőségéről a rendkívüli helyzet fennállása idején az alábbiak szerint gondoskodtunk:

 • A GS1 Regisztráció, GLN szám, Cégprefix igénylés továbbra is zavartalanul történik.
 • A LEI kód igénylés támogatását továbbra is kezeljük. A szokásosnál hosszabb átfutási idő előfordulhat.
 • A SzabványMenedzser szolgáltatás folyamatosan üzemel. A Helpdesk munkatársait, ha tehetik elsősorban e-mailben keressék meg. A telefonos ügyfélszolgálat rendszerében előfordulhatnak fennakadások, melyekért előre is elnézésüket kérjük.
 • A szaktanácsadást egyedi egyeztetés és megállapodás alapján továbbra is biztosítjuk.
 • Online (webinar) képzéseink az előre meghirdetett időpontokban megtartásra kerülnek.
 • Szakértőképzéseink (GS1 Egészségügyi szakértőképzés, GS1 Nyomonkövetési szakértőképzés):
  A tavasszal tervezett szakértőképzéseink kezdési időpontját határozatlan időre elhalasztottuk, a jelentkezésüket már megerősítő vagy az időközben jelentkező résztvevőket az új kezdési időpontról értesíteni fogjuk.
 • Tervezett rendezvények: 
  A márciusi és áprilisi időpontú rendezvényeket határozatlan időre elhalasztottuk. A jelentkezésüket már megerősítő vagy az időközben jelentkező résztvevőket az új kezdési időpontról értesíteni fogjuk.
 • Vonalkód vizsgálat (ellenőrzés és minősítés): 
  A szolgáltatás átmeneti időre szünetelA szolgáltatás újraindulásáról értesítjük majd Partnereinket.

Amennyiben a rendkívüli járványügyi helyzet megszűnik, a GS1 Magyarország is a lehető legrövidebb idő alatt gondoskodik a megszokott munkarend visszaállításáról, melyről tisztelt Partnereinket azonnal értesíteni fogjuk.

Megköszönjük Partnereink megértését, türelmét és együttműködését és mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzanak magukra és szeretteikre!