Párbeszéd a szabványok alkalmazásáról járványügyi helyzetben

A nemzetközi GS1 szabványszervezet által életre hívott GS1 Executive Dialogues online eseménysorozat lehetőséget biztosít arra, hogy alapvető és praktikus információkhoz jusson a szabványbevezetés előnyeiről a pandémia idején. A harmadik online párbeszéd időpontja: 2021. május 26. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A 2020-as év rávilágított arra, hogy az egészségügyben a bizalom és az átláthatóság elengedhetetlen a betegbiztonság szempontjából. A COVID-19 elleni vakcinák globális terjesztéséhez megbízható ellátási láncra van szükség - a biztonságos elosztás, a nyomon követhetőség globális szabványok használatával biztosítható.

Mindezt alátámasztja a Deloitte által nemrég publikált white paper, amely felhívja a figyelmet az egészségügyi szektoron belüli együttműködés fontosságára, a globális szabványok elfogadására, továbbá a COVID-19 vakcinák optimalizált szállítására.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Excetutive Dialogue 2021 ingyenes online beszélgetés-sorozat következő alkalmát, amelynek keretein belül csatlakozhat az egészségügyi szektor vezetőihez és szakértőihez, illetve az egészségügyi értéklánc legfontosabb szervezeteihez.

Az Excetutive Dialogue pontos időpontja: 2021. május 26.

Regisztráljon most és csatlakozzon az ingyenes, inspiráló online eseményhez IDE kattintva! 

Bővebb információ: https://www.gs1.org/industries/healthcare/executive-dialogue

Javasoljuk, hogy a megszerzett friss információkat, valamint a Deloitte által publikált kiadványt ossza meg szervezetén belül, továbbá tegye elérhetővé partnerei, és az egyéb érdekelt felek számára.