Olvasson bele legfrissebb szakmai magazinunkba, a GS1 világába!

Évente két alkalommal összeállított szakmai magazinunk tavaszi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységeiről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük sikeres és érdekes példákkal.A GS1 világa magazin oldalai között külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen az e-kereskedelemben tevékenykedő partnereink.

Fókuszban rovatunkban a legfrissebb, legérdekesebb kezdeményezéseinkről vagy a szabványalkalmazással kapcsolatos újdonságról olvashatnak, most például bemutatkozik a Magyar Lean & Green program és hírt adunk arról is, hogy a legnagyobb hazai e-Piactér, az eMAG miért döntött a GS1 szabványok bevezetése mellett.

Útjára indítottunk egy új rovatot: a GS1 Akadémiát, amelyben lépésről-lépésre mutatjuk be megoldásainkat és azok gyakorlati alkalmazási lehetőségeit. Jelen lapszámunkban elsőként arról tudhatnak meg többet, hogy mi is az a GS1 Cégprefix és hogyan lehet belőle azonosítószámokat képezni.

Végezetül Corporate - vállalati – rovatunk a GS1 Partnerséggel kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről tájékoztat, melyekkel érdemes tisztában lennie minden GS1 felhasználónak.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken elérhető magazinunk és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.


.