Olvasson bele friss szakmai magazinunkba, a GS1 világába!

Évente két alkalommal összeállított szakmai magazinunk őszi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységeiről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük sikeres és érdekes példákkal.


A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen az e-kereskedelemben tevékenykedő partnereink.

Fókuszban rovatunkban a legfrissebb, legérdekesebb kezdeményezéseinkről vagy a szabványalkalmazással kapcsolatos újdonságról olvashatnak. Jelen lapszámunkban a Magyar Lean & Green programba tagsági felvételét elsőként realizáló STI Hungary Kft-t kérdeztük fenntarthatósági stratégiájukról és terveikről a Magyar Lean & Green program aktív tagjaként. Emellett méltán népszerű SzabványMenedzser platformunk  új szolgáltatását mutatjuk be: a címkeszerkesztést és nyomtatást.

Útjára indítottunk egy új rovatot idén tavasszal: a GS1 Akadémiát, amelyben lépésről-lépésre mutatjuk be megoldásainkat és azok gyakorlati alkalmazási lehetőségeit. Jelen lapszámunkban a GS1 szabványokkal történő termékazonosítás részleteibe vezetjük be felhasználóinkat és az érdeklődőket.

Végezetül Corporate - vállalati – rovatunk a GS1 Partnerséggel kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről tájékoztat, melyekkel érdemes tisztában lennie minden GS1 felhasználónak.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken elérhető mindkét idén publikált GS1 világa magazinunk és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.