Olvassa el friss egészségügyi híreinket a GS1 világa magazinban!

Megjelent szakmai magazinunk tavaszi száma, melyet virtuálisan teszünk elérhetővé a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtöttük a legfrissebb egészségügyi vonatkozású híreinket is. Lapozzon bele most!

A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen a kereskedelemben, építőiparban tevékenykedő partnereink. Most az egészségügyi szektor képviselőinek szánt újdonságainkat ajánljuk.

Kitekintés rovatunkban a 15. oldalon a Nagy-Britanniában bevezetett UKCA jelölést mutatjuk be, amely a brit piacra kerülő orvostechnikai eszközökön és egyéb termékeken használandó és lefedi a legtöbb olyan eszközt, amelyre az EU-területén a CE jelölést   alkalmazzák.

Egészségügyi szektor rovatunkban 20 érvet is felvonultatunk végzett GS1 Egészségügyi szakértőink segítségével, hogy miért érdemes részt venni a GS1 Magyarország e hiánypótló szakértőképzésén. Június 1-jén ismét indul a képzés, ne maradjon le róla (részletek a 20. oldalon).

Nem készülhet úgy magazin, hogy ne ejtsünk szót a folyamatban lévő uniós szintű UDI bevezetésről. Felkértük az egyik UDI szabályozásban érintett partnerünket, a Sanatmetal Kft-t, hogy meséljenek arról, hogyan működik a gyakorlatban egy gyártónál az UDI bevezetése? Milyen megoldandó helyzetekkel, nehézségekkel szembesültek? Dr. Kiss Noémi, a Sanatmetal szabályozási szakértője foglalta össze az eddigi tapasztalataikat (részletek a 22-24 oldalon).

Ha kíváncsi az egészségügyi szektornak nyújtott szolgáltatásainkra, erről is találhat összefoglalót lapunk 25. oldalán.

Virtuálisan nyújtjuk most át a 60 oldalas szaklapunkat, melyet reményeink szerint hasznosnak találnak majd Partnereink.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország egészségügyi szakértői!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga