Meghívó a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport következő találkozójára

A GS1 Magyarország ezúton tisztelettel meghívja Önt a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport következő ülésére. Az esemény során két fontos témakör kerül ismertetésre és megvitatásra.

  • Délelőtt többek között a vakcinák és az ellátási lánc felé történő bizalom növelésének fontosságáról beszélnek előadóink, beleértve a hamisítás elleni küzdelmet és nyomon követhetőséget is.
  • Délután az orvostechnikai iparágat érintő MDR rendelet kapcsán esedékes kötelezettségeik közeledő határidejéről, legfrissebb információiról, illetve gyártói és egészségügyi intézményi kihívásairól hallhatnak.

A részletes program elérhető ITT.

Időpont: 2021. április 8., csütörtök, 10:00 – 14:30

Helyszín: Microsoft Teams, online platform

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze vissza 2021. április 7-ig az alábbi oldalon elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével:  https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio-mefcs

Bővebb információért keresse kollégánkat: Horváth-Hankó Christine (hanko@gs1hu.org).

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoportról

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport (MEFCS) olyan önkéntes munkacsoport, amelynek tagjai az egészségügyi ágazat meghatározó gazdálkodó szervezetei (gyártók, nagykereskedők), betegellátást végző intézmények képviselői, szakmai egyesületek, szövetségek, érdekképviseleti szervek és egyéni tagként szakértők.
Célja, hogy koordinálja a GS1 szabványalapú megoldások helyes ágazati bevezetését és alkalmazását a helyi igények kiszolgálására, a nemzeti érdekek mentén, a jogszabályi előírások figyelembevételével. Célkitűzései között a hangsúly az automatikus termékazonosításon alapuló, betegbiztonságot javító, illetve a transzparens folyamatok által hatékonyabb és fenntarthatóbb működést biztosító megoldások bevezetésén van.
A Csoport mindenki számára nyitott szakmai rendezvényén továbbra is teret kíván adni a hazai egészségügyi ágazat érintett szakembereinek a GS1 szabványok segítségével már megvalósult nemzetközi és hazai jó példák, illetve a folyó fejlesztések, valamint a jogszabályi előírások kapcsán megvalósítandó feladatok közös megismerésére és a résztvevők kölcsönös tapasztalatcseréje által biztosított fejlődésre.