Hasznos egészségügyi hírekkel megjelent GS1 világa magazinunk

Évente két alkalommal megjelenő szakmai magazinunkban legfontosabb szektoraink - azok az iparágak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés - külön rovatokat találhatnak a nekik szóló hírekkel. Az egyik évtizedek óta kiemelt szektorunk, az egészségügy képviselői számára most is, mint mindig, több hasznos tartalmat állítottunk össze.


Egészségügyi cikkajánló a GS1 világa magazin 2020/1. számából:

Egészségügyi szektor rovatunkban 3 hasznos témakörről olvashatnak a GS1 megoldások iránt érdeklődők:

Indul a GS1 Magyarország UDI modul szolgáltatása (16.oldal)

A Partnereink körében egyre népszerűbb SzabványMenedzser azonosítószám- és vonalkód generáló szolgáltatásunk egészül ki az ún. UDI modullal, melynek alkalmazásával a jövőben könnyedén megfelelhet a szigorú EU-s egészségügyi rendeleti előírásoknak. A részletekért olvassa el összefoglalónkat!

Nyomon követés az egészségügyi intézményekben (20.oldal)

Hasznos útmutató készült a kórházaknak a nyomon követés témakörében. Az egészségügyi intézmények egyre nagyobb hányada ismeri fel, hogy az általuk alapvető célkitűzésként meghatározott azonosítási- és nyomonkövetési feladataikat a lehető legkevesebb ráfordítással a leggazdaságosabb módon, a fejlesztési fázisok lerövidítésével és kellő hatékonysággal egy eleve létező, nemzetközileg elfogadott szabvány bevezetésével tudják elérni. Erről írunk cikkünkben a magazin 20. oldalán.

Rövid híreink az egészségügyi szektorból (24. oldal)

Aktuális rövid hírekből álló hírcsokrunk zárja az Egészségügyi a rovatot, amelyből megtudható például, hogy miről szól a GS1 Egészségügyi szakértőképzésünk és bemutatunk egy sikeres hazai GS1 szabványalkalmazási projektet is az egri Markhot Ferenc kórházban. Lapozzák fel magazinunk 24. oldalát a részletekért!


GS1 világa magazinunkat elérhetik weboldalunk következő oldalán (a Szolgáltató Partnereinket bemutató szolgáltató magazinnal együtt):  

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Szakmai lapunkat bátran osszák meg kollégáikkal, ha úgy érzik, számukra is hasznos információkat tartalmaz.

Jó olvasást kíván a GS1 Magyarország!