GS1 Connect – Digitális konferencia

A GS1 Connect egy évente megrendezésre kerülő nemzetközi szakmai konferencia, melynek házigazdája a GS1 Amerika. A konferencia célja, hogy közös platformot teremtsen az üzleti partnereknek a legkülönbözőbb szektorokból és sikeres szabvány-alapú megoldások bemutatásával arra ösztönözzék az ellátási láncban résztvevőket, hogy fontolják meg ilyen lehetőségek alkalmazását folyamataik és költségeik optimalizálása érdekében, valamint vevőik jobb kiszolgálásáért. A konferencia az idén digitális verzióban lesz elérhető, regisztrációs díj nélkül.

A GS1 Connect konferencia digitális verziója ötvözi a hagyományos és az online események adta legjobb lehetőségeket. A program a legmagasabb szakmai színvonalat képviseli miközben a résztvevők számára nagyfokú rugalmasságot biztosít, hogy akkor kapcsolódnak be, amikor csak szeretnének.

Csatlakozzon a GS1 Connect konferenciához június 16-17. között, ha Önt is érdekli a kérdés, hogy az egyedi azonosítás miért válik napjainkban még fontosabbá az ellátási láncokban. Ismerje meg az iparág vezető képviselőinek előadásaiból a legújabb trendeket és hallgassa meg a kiemelt kulcs előadók gondolatait!

Gyorsítsa fel vállalkozását a GS1 szabványok nyújtotta megoldásokkal, ismerje meg mások módszereit, hogy hogyan építik újra ellátási láncaikat a változó fogyasztói igények jobb kiszolgálása érdekében.

Miért érdemes részt venni?

Kezd újra. Keretezd át. Értékeld át.

Ezen kulcsszavak mentén hívják fel a figyelmet prominens előadók a jelen új kihívásaira és arra, hogy mit érdemes megtenniük a vállalkozásoknak ebben a helyzetben a fennmaradásért és fejlődésért.

Nincsenek felesleges szervezési körök, nincs fárasztó és drága utazás, sőt még regisztrációs díj sincsen!

Olyan egyedi, hatalmas áttörést jelentő megoldásokat ismertetnek a digitális konferencia keretében a több szektort is érintő kihívásokra, melyeket egyetlen vállalkozás sem volna képes egymaga kivitelezni.


Kulcs előadók:Frank Yiannas

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal élelmezési politikával és reagálással foglalkozó Biztoshelyettese arról fog beszélni, hogy mit jelent az „Okosabb élelmiszerbiztonság új időszaka”, amely nem csak az élelmiszer ellátási láncokat fogja átalakítani, de képes lesz nagyobb fogyasztói bizalom kiépítésére is.

A hallgatóság betekintést nyer az iparági együttműködések támogatásának fontosságába és rálátást arra, hogy hogyan lehet 2021-re egy sokkal biztonságosabb, nyomon követhető és digitális élelmiszer-rendszert kialakítani a modern technológiák és eszközök alkalmazásba vételével.


Rohit Bhargava

Innovációs és Marketing szakértő, Bestseller író

Rohit Bhargava arról fog beszélni, hogy hogyan lehetséges megszabadulni a korlátok közé zárt gondolkodásmódtól, hogyan lehetünk minden nappal egyre innovatívabbak és mi az az öt kulcs szokás, melynek alkalmazásával az üzleti vezetők 2020-ban és azt követően is támogatni tudják üzletük növekedését.

Bhargava nem csak azt fogja felfedni, hogy hogyan lehet bizalmat építeni egy szkeptikus világban, de a hallgatók betekintést nyerhetnek néhány olyan kulcs trendbe is, amelyek totálisan átalakítják azt, ahogyan az üzleti élet működik és melyek nagy hatással lesznek a kollektív jövőnkre is.


Kereskedői partner kerekasztal

Lehetőséget keres, hogy megerősítse jó kapcsolatát üzleti partnereivel? Június 1-jével kezdődően gondoskodhat a helyéről a konferencia applikációján keresztül bármelyik kerekasztal szekcióban.

Startup lab

Kapcsolódjon be abba a programba, amelyben 8 startup mutatja be meghökkentő technológiai innovációját abban a reményben, hogy a bírák a legjobbnak járó 10.000 dollárt nekik ítéljék oda. A győztest június 17-én fogják bejelenteni.

A döntőbe került startupokról itt talál információt.

Résztvevő vállalkozások

Érdekli, hogy kik fognak részt venni a konferencián? Tekintse meg a már regisztrált cégek listáját!

Regisztráljon most a GS1 Connect digitális konferenciára a képre kattintva!