Az Innovációs és Technológiai Minisztérium felmérése az MDR/IVDR kapcsán

A GS1 Magyarország célja, hogy minden lehetséges eszközzel támogassa a hazai érintett vállalkozásokat az MDR/IVDR Rendeletekre való felkészülésben. Jelen cikkünkben az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felmérésére hívjuk fel a figyelmet, melynek célja az MDR/IVDR felkészüléssel kapcsolatos igények feltérképezése, a vállalkozások hatékony segítése érdekében.

Ön már teljes körű ismeretekkel rendelkezik arról, hogy az MDR/IVDR-re való átállás mivel jár, milyen területeket érint?

Az Információs és Technológiai Minisztérium által összeállított tájékoztató a téma kapcsán ITT érhető el.

Az ITM az Egészségipari Innovációs Központ Nonprofit Kft. (EGINOK) és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. (BZK) munkatársait bízta meg az MDR és IVDR hatálya alá eső egészségipari vállalatok, vállalkozások felkészülésének kérdőíves felmérésével.

A Cégvezetőknek szánt üzenet, hogy miért is fontos kitölteni a kérdőívet ITT érheti el.

Kérjük, hogy ha érintett, segítse a felmérést és 2021. január 25-ig szíveskedjen kitölteni az online kérdőívet. Amennyiben más módon, más csatornán az ITM már kapcsolatba lépett Önnel vagy cégével és már megválaszolták a kérdéseket, a kérdőívet nem szükséges ismét kitölteni, cégenként egy kitöltés elegendő!

A kérdőív kitöltését a forgalmazóktól is kérik, mivel a forgalmazott termékekre is alkalmazandóak az MDR-IVDR előírásai. A kérdőív 11-21 és a 31-36 pontjainak kitöltése a forgalmazók számára nem kötelező, ezek egy része számukra nem értelmezhető. A kitöltés során ezek a pontok átléphetőek.

Tovább a kérdőívre 

Köszönjük együttműködésüket!