35. Nemzetközi GS1 Egészségügyi Konferencia Noordwijk-Amsterdamban

2019. március 26-28. között kerül sor a GS1 globális, nonprofit szabványügyi szervezet rendezésében a 35. Nemzetközi GS1 Egészségügyi Konferenciára és Kiállításra, Hollandiában (Noordwijk-Amsterdamban).


A több, mint 40 országból érkező, 300-350 egészségügyi szakember a konferencia keretében megismerheti az egészségügyi ellátási láncok legújabb hatékonyságnövelő trendjeit, a szektornak szánt legfrissebb szabványmegoldásait és azokat a szabványalapú szolgáltatásokat, melyek többek között elősegítik a jogszabályoknak történő megfelelést és a korszerű betegbiztonsági folyamatok bevezetését.

A GS1 globális szervezete számára az egészségügy két évtizede kiemelt szektor: hiszünk abban, hogy a szabványaink és a megoldásaink integrált alkalmazása hozzájárul a szektor ellátási láncainak átláthatóságához, a költség- és folyamathatékonyságához, nem utolsó sorban támogatják az emberi élet védelmét, a páciensek biztonságos és magas színvonalú ellátását.

A 4 plenáris ülésen, és a 12 párhuzamos szekció keretében, illetve a speciális “Kérdezd a szakértőket” szekcióüléseken mintegy 50 szakmai előadó osztja meg gondolatait és tapasztalatait a résztvevőkkel, minden nap más-más kiemelt témához kapcsolódóan.


Mindhárom szakmai nap más területre fókuszál: bemutatásra kerül a kórházi szabványalkalmazás, a gyógyszerek és az orvostechnikai eszközök azonosítása és nyomon követése, különös tekintettel az új jogszabályi előírásokra, illetve a szabványalkalmazással elérhető eredményekről is szó esik.

A rendezvény angol nyelvű.

A konferenciáról bővebb információk elérhetőek a következő linken: 
https://healthcare-event.gs1.org/    

A konferencia kórházi, illetve hatósági szakemberek számára ingyenes!

A GS1 Magyarország örömmel fogadja a magyar érintett hatóságok és kórházak küldötteit.

Bővebb információért keresse bizalommal kollégáinkat:


Krázli Zoltán implementációs igazgató
(krazli@gs1hu.org)

Horváth-Hankó Christine egészségügyi szektormenedzser (hanko@gs1hu.org)