UDI webinar


A webinárium, más néven webkonferencia egy világszerte elterjedt hasznos online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolattal, online tartsunk tájékoztató prezentációt, melyet Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve tekinthet meg.


Az UDI webinar és az új európai uniós MDR/IVDR Rendeleteknek történő UDI megfeleléshez, az egészségügyben bevezetendő azonosítási- és jelölési szabványokhoz nyújt segítséget.

Ismerje meg az UDI alapfogalmait, ennek a speciális azonosítónak a képzési szabályait, valamint a kapcsolódó GS1 szabványelemek alkalmazási lehetőségeit, annak gyakorlati alkalmazását online képzésünk keretében.

  • UDI rendszer
  • Jogszabályi háttér áttekintése
  • GS1 szabványos UDI képzése
  • GS1 Szolgáltatások UDI témában

Felhívjuk Partnereink szíves figyelmét arra, hogy webinarokra regisztrációt az adott dátumot megelőző napon 16:00 óráig van módunk elfogadni, tekintettel a jelentkezésekkel kapcsolatos háttérfeladatokra. Köszönjük megértésüket.

UDI képzés - videó


Ez a képzésünk már elérhető videó formájában is!

Kattintson a regisztrációs linkre, töltse ki az adatokat és máris hozzáférhet a képzés videós verziójához.
Tovább a Regisztrációs űrlaphoz
Amennyiben a szakértőnk által tartott élő, interaktív webinart szeretné meghallgatni, görgessen lejjebb a webinar jelentkezési űrlaphoz!