GS1

TRANSLOG Connect Congress 2018 Budapesten

A piacvezető, több iparágat is érintő B2B csúcstalálkozó a szállítás, a logisztika és az ellátásilánc-menedzsment szakértőit gyűjti össze több mint 500 résztvevővel idén ősszel is. A TRANSLOG Connect Congress ismét Budapesten kerül megrendezésre, 2018. november 13-14. között, a Budapest Kongresszusi Központban. A konferencián a GS1 Magyarország szakértője is előadást tart.

Jelentkezzen most!


Az alábbi linkre kattintva a rendezvény részletes leírását és az online jelentkezési űrlapot.

Bővebb információ és jelentkezés


A legaktuálisabb piaci trendek

Annak érdekében, hogy minőségi programot tudjanak biztosítani, a szervezők szorosan együttműködnek a vezető helyi és regionális szövetségekkel, európai és nemzetközi médiumokkal és a saját Program Tanácsadó Bizottságukkal, amelynek tagjai kiemelt nemzetközi vállalatok logisztikai szakértői. Az egyes programok célja, hogy egy aktuális piaci helyzetképet adjanak az ellátásilánc-menedzsment, a logisztika, a termelés, az IT, a szállítmányozás, valamint a raktározás-menedzsment területeiről.

A GS1 Magyarország a hazai nyomonkövetési trendekről számol be 

A GS1 Magyarország üzletfejlesztési igazgatója, Vatai Krisztina "Catch my data if you can" című előadásában a harmadik éve aktívan tevékenykedő Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform munkájáról, a nyomon követés gyakorlati aspektusairól és a hazai bevezetési gyakorlatról tart előadást a Kongresszus keretében.

A fórum keretében számos érdekes és szakmailag hasznos program várható:

6. Közép-kelet-európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Díj

A piacvezető logisztikai és ellátási lánc menedzsment csúcstalálkozójának, a TRANSLOG Connect-nek a szervezője, a TEG, örömmel jelenti be a 6. Közép-kelet-európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Díjra való pályázati felhívását.

A díj azért jött létre, hogy feltárja és támogassa a fejlődő közép-kelet-európai régió kiemelkedő logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásait. A vállalatok két kategóriában nyújthatnak be nevezést: gyártók és kiskereskedők az első, míg a szolgáltatók a fogyasztókat érintő projektjeikkel a második kategóriában nevezhetnek. A projektek értékelésére olyan szempontok alapján kerül sor, mint az innováció, fenntarthatóság, költséghatékonyság és a fogyasztókkal való együttműködés. A nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy projektjüket ismertessék a kongresszuson.

Ennek a díjnak a megalapítása egy nagyon fontos mérföldköve annak az útnak, ami a közép-kelet-európai régió piacának fejlődését mutatja. Ezzel együtt egy új korszakot is jelöl, ugyanis a díj fókuszba helyezi a régió leginnovatívabb és rugalmasabb megoldásait, és ezt az újítást a jövőben rendszeressé is kívánja tenni.

Előre ütemezett üzleti meetingek és további közösségi események

A TRANSLOG Connect Congress 2018 két napja során előre egyeztetett meetingek és közösségi események keretében lehetőséget ad a szolgáltatóknak, hogy személyes tárgyalásokat folytathassanak potenciális üzleti partnerekkel, találkozhassanak a vállalatvezetőkkel és iparági szakértőkkel. Ennek célja, hogy maximalizálják az üzleti hatékonyságot, és egy olyan különleges platformot teremtsenek a számukra, amellyel fejleszthetőek az értékes üzleti kapcsolatok.

A helyszínről

A legjobb üzletekhez kiváló környezeti feltételeket kívánnak biztosítani a szervezők, így többek között ezért is költözik új, még nagyobb helyszínre a rendezvény 2018-ban: a Budapest Kongresszusi Központ együtt a Novotel Budapest City Hotellel a főváros legnagyobb konferenciaközpontja és kiállítási tere, mely minden felmerülő igényt képes kiszolgálni.

Bővebb információért keresse fel a szervezők honlapját:

www.translogconnect.eu
Rendben További információk