Megjelent a GS1 világa magazin idei első száma

Évente 2-3 alkalommal összeállított szakmai magazinunk legfrissebb, első 202. évi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységei mellett a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető tartalmakkal. Lapozzon bele digitális lapszámunkba most!


A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen a pénzügyi szektorban tevékenykedő partnereink.

Fókuszban rovatunkban a legfrissebb, legérdekesebb kezdeményezéseinkről vagy a szabványalkalmazással kapcsolatos újdonságról olvashatnak. Jelen lapszámunkban írunk a küszöbön álló "2D kaland"-ról, vagyis a kétdimenziós kódok rövid időn belül várható szélesebb körű elterjedéséről a gyártásban és a kereskedelemben.

A GS1 Akadémia már második éve segíti a kezdő szabványalkalmazókat, lépésről lépésre bemutatva szabványelemeinket, megoldásainkat és azok gyakorlati alkalmazási lehetőségeit. Az idei évet az Adattartalom azonosítók előnyeivel indítja Akadémiánk.

Corporate - vállalati rovatunkból megtudhatják, milyen jelszóval védett, zárt platformok érhetők el weboldalunk főoldaláról és miért jó ez Partnereinknek.

Mindezek mellett olyan fontos témák kerültek a magazinba, mint a Deloitte új jelentése, mely kiemeli a GS1 szabványok fontosságát, a hazai Blockchain Koalíció megalakulása, a 2022-es technológiai trendek, az IFS audithoz szükséges GLN szám igénylés részletei, a LEI kódhoz kötődő szolgáltatásunkkal kapcsolatos újdonságok  vagy a logisztikai szektor szélesebb körű digitalizációja.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken még elérhetők a tavaly publikált GS1 világa magazinok és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.

Cimkék:


Rendben További információk