Globális GS1 Egészségügyi Konferencia Berlinben

A Globális GS1 Egészségügyi KonferenciaGlobal GS1 Healthcare Conference 2017 - a GS1 szervezet szakértőinek és az egészségügyi ellátási láncokban tevékenykedő szakembereknek a legnagyobb fóruma a szakmai újdonságok és legjobb gyakorlatok megosztására. Az évente két alkalommal megrendezett konferencián az állami szféra jogszabályalkotói és a magánszféra érintett vállalatainak és intézményeinek döntéshozói egyaránt képviseltetik magukat és bemutatják annak a világszintű törekvésnek egy-egy meghatározó lépését vagy fejlesztését, melynek célja a GS1 szabványokon alapuló egészségügyi megoldások kidolgozása a biztonságosabb, hibamentes és hatékonyabb ellátásért.

A 31. Global GS1 Healthcare Conference Berlinben kerül megrendezésre, 2017. április 4-6. között.

A háromnapos konferencián gyakorlati előadásokat hallhat a kórházi szabványbevezetésekről és arról, hogy a globális GS1 szabványok milyen konkrét előnyöket jelentenek a szolgáltatóknak és a pácienseknek a kórházi környezetben. Megtudhatja, hogy a termékek nyomon követésével a teljes ellátási lánc mentén hogyan szűrhetők ki a hamis gyógyszerek, hogyan növelhető a páciensek biztonsága és mindemellett hogyan segíthet a nyomon követés a jogszabályi előírásoknak történő megfelelésben. Az előadások hírt adnak az UDI bevezetés legaktuálisabb állásáról világszerte, mint ahogyan más kezdeményezésekről is az orvostechnikai eszközök nyomon követése terén.

A programról röviden

A konferencia interaktív, a prezentációk széles skáláját vonultatja fel plenáris ülések és kisebb szekcióülések keretében. Az elhangzó információk relevánsak és naprakészek, innovatív megoldásokat mutatnak be és bővítik a résztvevők rálátását a szektorra és folyamataira. 

A nap közben zajló prezentációkat esti networking vacsora egészíti ki, ahol a résztvevők kötetlenebb formában ismerkedhetnek meg egymással.

A részletes program leírás angol nyelven megtekinthető ITT.

A konferencia angol nyelvű.

Regisztráljon már most!

A regisztrációhoz kattintson IDE!

Regisztrációs díjak:

Amennyiben vállalta tagja a GS1 szervezetnek, ún. Global Member, a részvételi díj a 3 napra: 650 EUR/fő

Itt ellenőrizheti, hogy vállalata Global Member tagsággal rendelkezik-e: http://www.gs1.org/healthcare/membership

Amennyiben vállalata nem Global Member, a részvételi díj a 3 napra: 950 EUR/fő

Szabályozó testületek és kórházak delegált munkatársainak a részvétel INGYENES.

Bővebb információért forduljon kollégánkhoz, Krázli Zoltánhoz (krazli@gs1hu.org)


Rendben További információk