Sajnálattal értesítjük regisztrált résztvevőinket, hogy a 

Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform

Zárókonferenciája elhalasztásra kerül.Sajnálattal értesítjük, hogy a 2020. november 23-ára tervezett Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform Zárókonferencia rendezvényünket még online formában sem tudjuk megtartani.

A jelenlegi járványügyi helyzetben az Útmutató összeállításában és véglegesítésében érintett szervezetek a megbetegedések és karanténba helyezések miatt csak nagyon szűkös erőforrásokkal rendelkeznek, ezért a dokumentumot csak későbbi időpontban tudjuk publikálni. Tekintve, hogy a Zárókonferencia célja az Útmutató ismertetése, a rendezvényt csak akkor tudjuk megtartani, ha az teljes mértékben elkészült és az érintettek jóváhagyták.

Ebben a bizonytalan és nehezen tervezhető időszakban nem tudjuk megjelölni azt a dátumot, amikor a rendezvényünket megtarthatjuk, ezért kérjük, figyeljék értesítéseinket. Amint elkészült a dokumentum és megszervezhetőnek látjuk a Zárókonferenciát, közvetlen emaillel fogjuk keresni Önöket és egyéb kommunikációs csatornáinkon is meghirdetjük az eseményt.

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:
GS1 Magyarország

Regisztráció a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform új munkacsoportjainak Zárókonferenciájára