Iparági megoldások

Vendéglátás

A vendéglátás az egyik legversenyképesebb szektor, mely éppen ezért napjainkban exponenciális ütemű fejlődést és bővülést mutat.

Ez a folyamatosan formálódó szolgáltatói ágazat magába foglal minden olyan üzleti vállalkozást, intézetet és céget, amely valamilyen formában ételek elkészítésével foglalkozik (ide nem értve az otthoni főzést).

Ezen a piacon számtalan gyártó, nagykereskedő és üzletkötő vállalat működik, melyek mindegyike felelősséggel tartozik a jobb átláthatóságért, a hatékonyságért, és az élelmiszerbiztonság növeléséért - hogy csak néhány jogszabályi előírást említsünk a sok közül.

A vendéglátó ipari ellátási lánc komplex, dinamikus, és a fogyasztók által vezérelt, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy a GS1 szabványok segítségével az egész ellátási folyamat egyszerűsíthető. Mint oly sok más szektorban, a GS1 szabványok itt is egységes üzleti nyelvet biztosítanak az üzleti partnereknek, annak érdekében, hogy megbízható információkat biztonságos csatornákon tudjanak megosztani egymással és nem utolsó sorban a fogyasztóval is, a nagyobb vásárlói elégedettség elérése érdekében.