Regisztráció az IDDA üzleti folyamatok dinamikus használatához (Dinamikus Partner)

Az alábbi adatok kitöltését és az IDDA Üzleti Feltételek elfogadását követően saját üzleti adataival kipróbálhatja az IDDA szolgáltatást.
Hatálya: A GS1 MAGYARORSZÁG Nonprofit Zrt., az ERBA 96 Kft. és a Blockchain Competence Center Kft., mint Konzorciumi Tagok által az Innovációs és Hálózatok Végrehajtó Ügynökségével (INEA-val) 2019. június 21. napján aláírt Támogatási Szerződéskeretében kifejlesztett IDDA (Integrated Delivery by Digital Assistance) szolgáltatási Rendszer 2021. december 31. napjáig történő használata.

Az űrlap kitöltésével elfogadja az IDDA szolgáltatás Üzleti Feltételeit, amely elérhető itt.

Amennyiben értesülni szeretne a legfrissebb technológiai híreinkről, iratkozzon fel FMCG Hírlevelünkre itt.

Ha bővebb információt szeretne kapni az IDDA alkalmazásról írjon nekünk: idda@gs1hu.org

A megadott adatokat Adatvédelmi Szabályzatunknak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi Szabályzatunkat itt olvashatja el.

Regisztráció az IDDA üzleti folyamatok használatához (Dinamikus Partner regisztráció)

IDDA Dinamikus Partner / Szerződő Partner adatai

Kérjük, adja meg tevékenységi körét (pl.: Alapanyag előállító beszállító, Gyártó feldolgozó, Kereskedő, Szolgáltató, Oktatási intézmény, Állami költségvetési szerv, Szakmai szervezet, Egyéb)

Kérjük, adja meg az iparágat, amelyben tevékenykedik (pl.: Mezőgazdaság, halászat, Élelmiszeripar, Kereskedelem (nagy-, kis-, online), Szolgáltatás, Állam és közigazgatás, Turizmus, vendéglátás, Közétkeztetés, Építőipar, Ital, dohány, Egyéb)

Amennyiben mezőgazdasági, termény betakarítási tevékenységet végez, és szándékában áll kipróbálni az IDDA HARVEST funkció mobil verzióját, kérjük jelezze az idda@erba.hu e-mail címre.

Amennyiben rendelkezik GS1 jogviszonnyal kérjük adja meg az alábbi GS1 adatokat. Ha nem, akkor a következő két mezőbe tegyen X-et.

Céges kapcsolattartó, az IDDA szolgáltatás igénylésére felhatalmazott személy adatai

A cég által delegált felhasználók adatai és hozzárendelt szerepkörök