Húsipar

Friss és feldolgozott hús, húskészítmények és friss halak


GS1 szabványok és megoldások a friss húsokhoz és húskészítményekhez

A GS1 szabványok és megoldások segítik az áruk nyomon követését a farmtól egészen a fogyasztók asztaláig.

Az élelmiszerbiztonságnak különösen nagy a jelentősége a különböző húsipari termékek elosztási láncában, elsősorban az állatok által terjesztett betegségek (kerge-marha kór, madárinfluenza) kiszűrése miatt. Emellett a tudatos fogyasztó ma már nem csak az áru minősége, frissessége, vagy ára alapján dönt, hanem arról is tájékozódni szeretne a vásárlás előtt, hogy hol, milyen körülmények között nevelték és dolgozták fel az adott húst vagy halat. A márkaépítés és márkavédelem a frissáruk esetében éppen olyan fontos, mint más fogyasztási cikkek esetében!

Globális szabványokon alapuló megoldásaink kielégítik a legkülönbözőbb méretű és típusú vállalkozások igényeit minden ágazatban.
A globális szabványok minden méretű szervezet számára hozzáférést biztosítanak a fő üzleti folyamatok támogatásához, a megfelelő minőségű adat- és információcseréhez, a bevált gyakorlatok fenntartásához, elősegítve a hatékonyság növelését, a képességek bővítését és a relevancia fenntartását a fejlődő piacon.

Nézze meg, mit okoz a nyomon követés hiánya!

Az ellátási láncokban a megfelelő azonosítás és nyomon követés életbevágó és életeket menthet.

A nyomon követés hiányából adódóan folyamatosan olyan esetek történnek, melyeket ez a hírgyűjtemény felvonultat.

Nyomonkövetési szakértőképzésünkről mondták:

„Nagyon jól felépített képzés az alapoktól a rendszerekig. Egy új rendszerszemléletet kaptam, az eddigi bővült az informatikai háttérrel.”

Szabadházy Annamária​ minőségbiztosító, laborvezető helyettes​

Győri Szeszgyár és Finomító Zrt.

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Kérdése merült fel? Keresse kollégánkat!