Új kiadvány a fenntartható, digitalizált építőiparért

A buildingSMART International bejelentette egy új kiadvány publikációját, melyet a GS1-el közösen állítottak össze, s melynek címe: Digitalizált építőipar a jobb termékforgalomért, azonosításért és átláthatóságért. Az angol nyelvű kiadvány ingyenesen letölthető cikkünkből.

A napjainkban elérhető szabványok és technológiák összehangolásával új távlatok nyílhatnak meg az építőipar képviselői előtt. Óriási lehetőségeket tartogat az építés teljes életciklusában a meglévő szabványos és digitalizációs eszközök együttes alkalmazása, melyeket a most kiadott kiadvány valós, működő esetpéldákkal is alátámaszt.

Elérhető az új fehér könyv a buildingSMART International és a GS1 együttműködésében - a fenntartható, digitalizált építőiparért. Olvasson bele különböző felhasználói eseteinkbe, melyekben megmutatjuk, hogy az építési folyamatok és ellátási láncok miként válhatnak

  • átláthatóvá
  • hatékonnyá
  • fenntarthatóvá

... a digitális munkafolyamatok és a GS1 szabványok segítségével. Jelen fehér könyv egy jövőbeli sorozat részeként bemutatja a modern szabványok és technológiák lehetőségeit, melyekkel az ipar főbb kihívásaival is felvehetik a harcot az építőipari szereplők.

Töltse le az angol nyelvű, ingyenes kiadványt IDE kattintva!