Tudta, hogy bármikor elkezdheti használni a SzabványMenedzsert?

A GS1 Magyarország minden aktív hazai GS1 Felhasználó vállalkozásnak – az évente küldött számlán is feltüntetett elsődleges GS1 Kapcsolattartók e-mail címére - megküldte azt a linket, mely hozzáférést biztosít a SzabványMenedzser platformhoz.

Az új, felhő-alapú szolgáltatásunk nem csak az első lépések megtételében segít, hanem az üzleti adminisztrációban és a vonalkódok gyors és egyszerű előállításában is. Csatlakozzon többszáz Partnerünkhöz, akik már aktívan használják a szolgáltatást, hogy időt és költségeket takarítsanak meg vállalkozásuknak!

A SzabványMenedzser az ellátási láncokban elvárt GS1 szabványos azonosításra, vonalkódos jelölésre, valamint az üzleti adatok nyilvántartására és azok digitális csatornákon történő kommunikálásának előkészítésére kínál megoldást.

A SzabványMenedzser szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy gyorsan és könnyen alkalmazásba vehető, hiszen minden olyan, GS1 szabványhoz kapcsolódó tudást összegeztünk benne, amire a különböző iparágak ellátási láncaiban résztvevő vállalkozásoknak szüksége lehet.


Mielőtt hozzákezd a SzabványMenedzser platform használatához, javasoljuk, hogy egyen részt SzabványMenedzser webinarunkon és tudjon meg minden részletet arról, hogy milyen lehetőségeket kínál Önnek a SzabványMenedzser szolgáltatás!

Jelentkezés a SzabványMenedzser webinarra most:

REGISZTRÁLOK

A SzabványMenedzser platformmal kapcsolatos egyszerű lépések a következők:

• Bejelentkezés a rendszerbe

Új és régi partnereink hozzáférést kapnak a SzabványMenedzser szolgáltatáshoz, mely a www.gs1szm.hu linken érhető el.

• Azonosítás, számgenerálás

A platformon néhány kattintással új azonosító számokat képezhet termékeire, raklapjaira, telephelyeire, eszközeire, dokumentumaira.

• Fontos üzleti információk és termékadatok nyilvántartása

A rendszer lehetőséget biztosít a kapcsolódó adatok nyilvántartására, biztonságos tárolására folyamatos hozzáféréssel.

• Vonalkód generálás 

A GS1 vonalkódok tekintetében teljes körű segítséget nyújt a szolgáltatás:

- Lineáris kódok: EAN-8, EAN-13, GS1-128

- 2D kódok: GS1 DataBar, GS1 DataMatrix, GS1 QR

+1 Nyomtatás, adatmegosztás a partnerekkel

A vonalkód jelképeket nyomdai minőségben exportálhatja a rendszerből, és a termékekhez köthető legfontosabb üzleti adatokat is előkészítheti partnereivel történő megosztásra.

Bővebb információk a SzabványMenedzserről: www.gs1hu.org/szabvanymenedzser

Ha kérdése volna írjon nekünk, vagy keresse telefonon kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
helpdesk@gs1szm.hu | +36 1 237 7299