Tegyen a pazarlás ellen és egyen jókat kedvezményesen!

A vendéglátóhelyek kevesebb ennivalót dobnak ki a nap végén, a fogyasztók olcsóbban esznek és a rászorulók is jóllakhatnak, ha érkezik elég felajánlás – erre talált ki mobilalkalmazást egy magyar startup. Ismerje meg a magyar fejlesztésű Munch appot!

A Munch.hu-n már reggel le lehet foglalni az ételeket, de csak annyit, amennyi amúgy nem kelne el teljes áron, hiszen éppen az ételpazarlást akarja kordában tartani a kifejlesztett applikáció.

Mit tesz a Munch az élelmiszerpazarlás ellen?

A megtermelt ételek 1/3-át nem kerül elfogyasztásra és a hulladékok között végzi. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az étel-gazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is!

A Munchok olyan ételcsomagok, amiket az 40-60%-os kedvezménnyel vehetnek meg a fogyasztók. A vendéglátóhelyek csökkentik a veszteségüket, a vásárlók pedig kedvezményesen jutnak hozzá a termékekhez.

A Munch egy platform, amin keresztül vendéglátóhelyek és boltok kedvezményesen értékesítik az el nem adott, de jó minőségű ételeiket.

43.000 adag megmentett étellel körülbelül 118 tonna üvegházhatású gáz kibocsátását lehet megelőzni, így a környezet védelmét is biztosítja az okostelefonra letölthető alkalmazás.

További információk: https://munch.hu/