Sikeres szabványbevezetéseket mutatunk be honlapunkon

Örömmel osztjuk meg partnereinkkel, hogy weboldalunk egy újabb hasznos platformmal gazdagodott. A most kialakított Esettanulmányok oldalunkon folyamatosan fogjuk közzétenni magyar nyelven a különböző szektorokban történt szabványbevezetések összefoglalóit, melyek részletesen bemutatják egy-egy szabványalkalmazás előkészületeit, bevezetését, valamint az elért eredményeket.


A GS1 globális közössége régóta készíti és gyűjti azokat a gyakorlati példákat, melyek a GS1 szabványokat alkalmazó szektorok képviselőinek valós példáit és elért sikereit mutatják be röviden, néhány oldalban összefoglalva.

Képzéseinken és kiadványainkon túl azt gondoljuk, hogy a legtöbbet a megvalósult gyakorlati példákból lehet tanulni, ezért célunk, hogy ezen a platformon folyamatosan bővítsük az elérhető sikertörténetek széles körét. A tapasztalatszerzést azzal is szerettük volna megkönnyíteni, hogy az angolul elérhető anyagokat magyar nyelven tesszük közzé hazai Partnereink számára. Az oldalon keresési funkció is segíti a böngészést.

Az esettanulmányok letöltéséhez regisztráció szükséges, melyet követően széles időkorlát áll rendelkezésre akár több esettanulmány letöltéséhez.

Ne szalassza el ezt a kiváló lehetőséget, tanuljon a valós példákból és nyerjen inspirációt a GS1 megoldások bevezetéséhez Esettanulmányok oldalunkon!


Tovább az esettanulmányok oldalra!