Regisztráljon most a GS1 Healthcare Online Summit-ra!

A GS1 globális szabványszervezet GS1 Healthcare csoportja idén is az online térben rendezi meg nagyszabású nemzetközi eseményét GS1 Healthcare Online Summit néven, 2021. április 20-22. között. Az év egyik legnagyobb egészségügyi rendezvényén a szektor jövőjéről egyeztetnek a szakemberek, valamint számos sikeres szabványbevezetésről és újdonságról számolnak be.

A GS1 globális szabványszervezet minden évben megrendezi népszerű nemzetközi konferenciáját – a Global GS1 Healthcare Conference-t -, melyre jellemzően 300-400 fő, egészségügyi szektorban tevékenykedő szakember és hatósági küldött gyűlik össze a világ minden tájáról. Az idei évben is a járványügyi előírások miatt az online térbe szervezik a konferenciát, melyet 2021. április 20-22. között tartanak.

A globális online egyeztetés vezértémája a szabványok jövőbeli szerepe az egészségügyi szektorban.

A 3 napos konferencia minden egyes napján más-más fókusztéma áll a középpontban, melyek kapcsán az egészségügyi szektor képviselői első kézből értesülhetnek az éppen zajló innovatív globális projektekről. Az idei évben is elkerülhetetlen téma, hogy a pandémia által okozott bizonytalanságok kapcsán felértékelődött az ellátási láncok biztonságának kérdése és a nyomon követés szerepe.

Szóba kerülnek olyan fontos témák, mint a szabványok szerepe a kritikus helyzetekben, az adatminőség és az adatmegosztás biztonsága és hatékonysága, a gyógyszerek nyomon követése az ellátási láncokban, az UDI, a kórházi bevezetések, a klinikai tesztprojektek vagy éppen a digitális technológia szerepe és térnyerése az egészségügyben.

A Summit minden egyes napján két szekcióban, a hazai időzóna szerint egy reggeli és egy délutáni időszakban kerül sor az előadásokra, két-két óra terjedelemben.

A Summit minden szekcióját és előadását rögzítik, de ezek a felvételek a Summit idején lesznek elérhetők, kizárólag a regisztrált résztvevők számára.

A kórházak és az állami jogszabályalkotó szervek képviselőinek az online eseményen való részvétel ingyenes!

Minden más érdeklődőnek kedvezményesen (50 USD) biztosítják a regisztrációs és részvételi feltételeket.

További információért az eseményről, beleértve a teljes programot és a regisztrációt is, látogasson el a következő oldalra:

https://www.gs1.org/industries/healthcare/online-summit