A portugál Auchan bevezette üzleteiben a TE-FOOD nyomonkövetési megoldását

A portugál Auchan áruházlánc elindította a TE-FOOD nyomonkövetési rendszerét az általuk értékesített Filiéres termékcsalád egyik termékén. Az Alface Roxa Vida Auchan friss saláta lesz a következő, amit szintén bevonnak majd ebbe a projektbe.


A kezdeményezés az Auchan több országot érintő blockchain-alapú nyomonkövetési programjának a részeként került bevezetésre. A TE-FOOD az áruházlánc segítségére volt abban, hogy adatokat gyűjtsön be közvetlenül a beszállítóktól és ezt tárolja a FoodChain központosított adatbázisában. Ez a megoldás értékes lehetőséget biztosít a portugál Auchan beszállítóinak, hogy a fogyasztók szeme előtt legyenek és egyúttal be is mutatkozhassanak nekik. Ez a típusú láthatóság korábban nem volt elérhető a számukra.  Az Auchan és a TE-FOOD közötti együttműködés még 2018-ban indult, és a jövőre nézve több izgalmas tervvel is rendelkeznek már.


A TE-FOOD a világ legnagyobb nyilvánosan hozzáférhető, farmtól az asztalig nyomonkövetési megoldásának szállítója. 2016-ban indult, azóta több mint 6000 üzleti partnerrel dolgozik együtt és 400 000 üzleti tranzakciót bonyolít naponta.

www.te-food.com