Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő! (Digitális konferencia)

A Menedzserek Országos Szövetsége 2021. február 18-án, a menedzsertársadalom összefogásával egy egész napos digitális konferenciát szervez 16 izgalmas panelbeszélgetéssel, több mint 60, a saját szektorában kiemelkedő előadóval Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő! címmel. 

A konferencia témája: Gazdaság a fenntartható jövő szolgálatában, avagy az ökológiailag fenntartható gazdaság.

A konferencia fővédnöke: Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke

A világnak 2020-ban sok szempontból új helyzettel kellett szembenéznie. Ebben a veszélyhelyzetben különösen fontosak a nagyvállalatok és a civil szervezetek összefogásai, társadalmat segítő programjai. A tavalyi év sikerét követően, a nagyszabású konferencia szakmai programjának összeállításában a Menedzserszövetség munkáját segítették a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara, a Hungarian Business Leaders Forum és a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért szervezetek is.

A fórum 16 izgalmas szekciójának több mint 60 elismert főszereplője osztja meg a nyilvánossággal aktuális helyzetértékelőjét és – lehetősége, iparága szerint – intellektuális segítséget nyújt, támpontot ad, jövőképet mutat a digitális konferenciát követő közönség számára. A konferencián elsősorban abban szeretnének az előadók hasznos információt nyújtani, hogy milyen változások, változtatások vihetik előre az adott szektort, hogy lehet egy fenntartható gazdaságot kialakítani, az ökológiailag fenntartható gazdasághoz mit kell az adott szektoroknak újragondolni vagy melyek azok a már korábban tervezett innovációk, melyek azonnali bevezetést igényelnek.

A részvétel díja, módja

A programot a Menedzserek Országos Szövetsége élőben közvetíti weboldalán 09:00 - 19:00 óra között, melyet a résztvevők előzetes regisztrációt követően tudnak követni a nap folyamán.

Regisztráció: https://menedzserek.hu/menedzserek-a-tarsadalomert-digitalis-konferencia-fokuszban-a-jovo-nemtag/

A konferencia részvételi díja 3 000 Ft, mely az egész napos digitális konferencia megtekintésére jogosít, továbbá az összeg megfizetésével (egy fa ültetésének költsége) a résztvevők hozzájárulnak a 3. kerületi Mocsárosdűlő klímavédelmi kiserdőben a Menedzserszövetség és partnerszervezeteinek, valamint támogatóinak közös céljához, azaz 1000 fa elültetéséhez.

A Mocsárosdűlő Projekt kiemelt jelentőségű kezdeményezés a 3. kerületben. Természetvédelmi terület védőzónája, biodiverzitást növelő klímavédelmi erdősítés.

Környezetvédelmi szempontból az egyik legfontosabb budapesti terület.

A 30 perces panelbeszélgetéseket követő 30 perces Q&A szekciókat a Szövetség Facebook és Linkedin felületein követhetik az érdeklődők.

Facebook: https://www.facebook.com/menedzserek.hu

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/menedzserek/

Előzetes a konferenciáról

A Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő! digitális konferencia panelbeszélgetéseinek részletei és az előadók bemutatkozó anyagai az alábbi linken érhetőek el: https://menedzserek.hu/menedzserek-a-tarsadalomert-digitalis-konferencia/

A konferencia beharangozó kisfilmje az alábbi linken található:

https://www.youtube.com/watch?v=GQVf6dciFs4

A konferencia támogatói: E.ON Hungária Csoport, Fiat 500e, FOXCONN, Shell Hungary Zrt.

A konferencia együttműködő partnerei: Colossal Rental, Netlife Robotics, Lime Creative Reklámügynökség, Budapest Marriott Hotel

Az alábbi panelbeszélgetésben a GS1 Magyarország szektormenedzsment igazgatója, Krázli Zoltán is megosztja tapasztalatait a résztvevőkkel:

SZÁLLÍTS OKOSAN! - intelligens szállítmányozás, ökológiailag fenntartható logisztika

Panelbeszélgetés időpontja: 15:30 – 16:00

Q&A beszélgetés időpontja: 16:00 – 16:30

A panelbeszélgetés szereplői:

Erdélyi Barna, a Waberer’s International Nyrt. vezérigazgatója

Krázli Zoltán, a GS1 Hungary szektormenedzsment igazgatója

Szentpáli-Gavallér Péter, a DAF Hungary Kft. és a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatója

Lajkó Ferenc, a DigiLog Consulting ügyvezetője, iparági szakértő

Mit is értünk “okos Logisztika” alatt?  Hogyan lehet fenntartható módon szállítani, raktározni és csomagolni? És vajon lehet-e gazdaságilag is fenntartható mindez?

Találkozzunk február 18-án!

REGISZTRÁLOK

A Menedzserek Országos Szövetségéről

A Menedzserszövetség 30 éve áll a menedzserek szolgálatában és jelenleg közel 250 felsővezető beosztású egyéni taggal büszkélkedhet. Megfogalmazott és deklarált alapértéke az etikusság, ennek keretében célja, hogy a magyar vezetők világszínvonalú felkészültséggel, morális tartással és környezetük iránti felelősséggel lássák el vezetői feladataikat. A Szövetség küldetésének tekinti a menedzserek társadalmi és szakmai elismertségének, hírnevének, pozitív megítélésének és megbecsülésének fenntartását és erősítését. Mindezek mellett elősegíti a menedzser tevékenységnek mind a hazai, mind a nemzetközi vezetési gyakorlatban kialakított és elfogadott erkölcsi normák szerinti gyakorlását.

A Menedzserszövetség erősíti a vállalatvezetők közötti személyes és üzleti kapcsolatokat. Hiszi, hogy a vezetők között a kölcsönös előnyökre, a nyitottságra, a haladásra alapozott együttműködés előnyös mind személyes sikereikre, mind az általuk vezetett szervezetek, mind a társadalom hasznára nézve. Elősegíti a vezetők által felhalmozott tudás- és tapasztalatanyag egymás közötti megosztását.

Az elnökség tisztségviselőinek célja a magyarországi felsővezetői közösség összefogása és támogatása, képviselve a Szövetség tagjainak érdekeit és szem előtt tartva a társadalmi értékteremtés filozófiáját.

 A Menedzserek Országos Szövetségének weboldala: https://menedzserek.hu