Megújult LEI szolgáltatásunk weboldala

A GS1 LEI Globális jogalany-azonosító szolgáltatásai olyan intuitív megoldást kínálnak, melyre nyugodtan támaszkodhat pénzügyi műveleteinek támogatásához. LEI azonosítójával kapcsolatos feladatokat gyorsan, pontosan és költséghatékonyan elvégezzük, így kritikus pénzügyi döntéseit kockázatmentesen meghozhatja. Akár új LEI azonosítót igényel, akár megújítja vagy áthelyezi meglévő LEI kódját, könnyen megteheti a LEI szolgáltatásainkat kínáló megújult Lei.Direct weboldalon keresztül.


A GS1 az egyedi azonosítás élharcosaként, fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy előmozdítsa és támogassa az azonosítási technikák erősödését és fejlődését a változó világ számára. Olyan mindennapi szabványokkal, mint amilyenek a vonalkódok, már bebizonyította elkötelezettségét a vállalatok és az emberek biztonsága és védelme mellett. Kész arra, hogy GLEIF által akkreditált Helyi operatív egységként (LOU) a jogiszemélyeket azonosító LEI kódok kiadására, a tagszervezeteinél szolgáló megbízható helyi szakértőivel és elkötelezett ügyfélszolgálatával egyedülálló LEI szolgáltatást nyújtson.

2021. január 1-től a GS1 LOU szerepkörében kijelölt működtetési ügynöke a GS1 Németország lett, aki a LEI szolgáltatások központjaként (GS1 LSC) teljesíti feladatait. A GS1, és a GS1 LSC közösen működteti a Lei.Direct weboldalt, melyen keresztül biztosítjuk a LEI globális jogalany-azonosítóhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat.

Milyen LEI szolgáltatásokat kínálunk?

  • Beszerezheti LEI azonosítóját biztonságos fizetési formák használatával, rejtett díjak nélkül.
  • Megújíthatja már meglévő LEI azonosítóját kevesebb, mint 2 perc alatt.
  • Áthozhatja LEI azonosítóját egy másik szolgáltatótól a GS1-hez, áthozatali költség nélkül.
  • Frissítheti felhasználói fiókjának és LEI azonosítójának adatait, biztonságosan és gyorsan.
  • Egyszerre több LEI azonosítót kezelését is megteheti a megrendeléstől a megújításon át az áthozatalig.

Minimalizáltuk a szükséges kattintások számát, hogy Ön a lehető leghamarabb eljusson az igényelt szolgáltatáshoz. A GS1 számára fontos, hogy gyorsan és mindenekelőtt akadály nélkül jusson hozzá LEI azonosítójához. Ezért a lehető legrövidebb megoldást dolgoztuk ki. Csak három lépés és beszerezheti új LEI azonosítóját vagy áthozhatja már meglévő LEI kódját a GS1 kezelésébe.

Megújult honlapunk nemcsak letisztult dizájnnal, a várható szolgáltatási igényekre fókuszált szerkezeti felépítéssel, és gyorsabb keresőmotorral kínálja LEI szolgáltatásainkat, hanem mobil eszközökre és desktopra optimalizált formában is elérhető.

Próbálja ki mobilon keresztül! Újítsa meg LEI kódját!

Kérdéseivel keressen minket bátran a lei@gs1hu.org e-mail címen és látogasson el LEI szolgáltatásunk megújult honlapjára: www.lei.direct/hu