Megjelent GS1 világa magazinunk idei első száma

Szakmai magazinunk tavaszi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységeiről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető tartalmakkal. Lapozzon bele most!

A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen a kereskedelemben, építőiparban tevékenykedő partnereink.

Fókuszban rovatunkban két örömteli hírről is beszámolunk:

Magyar Bélának, a GS1 Magyarország vezérigazgatójának hazai és nemzetközi sikerekben bővelkedő szakmai életútját a CSAOSZ „A szakmáért” életműdíjjal ismerte el, melyhez ezúttal is szívből gratulálunk!

Nem kevésbé szép teljesítmény, hogy éppen kerek 50 éve indult világhódító útjára a GTIN szám - a Globális kereskedelmi áruazonosító szám (Global Trade Item Number) – amely egyben a digitalizáció korszakát is elhozta.

A GS1 Akadémia rovatunkban lépésről-lépésre mutatjuk be megoldásainkat és azok gyakorlati alkalmazási lehetőségeit. Jelen lapszámunkban a GLN szám többféle alkalmazási módját ismerhetik meg.

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, a SzabványMenedzser immár külön rovatot kapott, hiszen 2 éve segíti egyre szélesebb körben a hazai felhasználókat a szabványalkalmazásban, mely alkalomból betekintést adunk a színfalak mögött lelkesen dolgozó kollégáink mindennapjaiba is.

Végezetül Corporate - vállalati – rovatunk a GS1 Partnerséggel kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről tájékoztat, melyekkel érdemes tisztában lennie minden GS1 felhasználónak.

Virtuálisan nyújtjuk most át a 60 oldalas szaklapunkat, melyet reményeink szerint hasznosnak találnak majd Partnereink.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga